EUROLYGA 2023

„Galatasaray“ išsisukinėja ir atlyginimo treneriui nemoka

Stambulo „Galatasaray“ klube tęsiasi finansinių problemų istorija. Martyno Pociaus atstovaujamos komandos treneris Erginas Atamanas dirba be atlygino – 49 metų turkui „Galatasaray“ pinigų nemoka jau septynis mėnesius ir dvi savaites, tačiau dosniai dalija pažadus, rašo eurohoops.net.

E.Atamanas atlygio negauna septynis mėnesius ir dvi savaites.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr. iš archyvo
E.Atamanas atlygio negauna septynis mėnesius ir dvi savaites.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 9, 2015, 4:51 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 5:10 PM

E.Atamanas aptarti situacijos buvo susitikęs su „Galatasaray“ vadovais, tačiau ir vėl sulaukė pažadų. Klubas tikino, kad problema bus išspręsta iškart po Eurolygos „Top 16“ etpapo rungtynių su Tel Avivo „Maccabi“. Dar prieš rungtynes „Galatasaray“ vadovai pasiūlė treneriui čekį, kuriame nurodyta, kad pinigai jam bus išmokėti birželio mėnesį.

„Birželį jūs čia nebebūsite, kaip direktorių valdyba, tad kodėl siūlote čekį laikotarpiui, kai jūsų nebus?“, – piktinosi treneris ir atsisakė pasiūlymo.

E.Atamanas reikalauja 850 tūkstančių eurų už šį sezoną. Pirmadienį treneris turėjo išsiųsti dokumentus klubui ir imtis teisinių priemonių.

Nuo 2012 metų „Galatasaray“ ekipai vadovaujantį trenerį gynė Carlosas Arroyo.

„Tikiuosi, kad klubas prisiims atsakomybę. Tai visiškai nepriimtina, – piktinosi krepšininkas. – Man tokios naujienos tikrai nepatinka. Jaučiuosi panašiai, kaip treneris. Noriu atiduoti savo širdį „Galatasaray“ sirgaliams, bet klubo finansinės problemos trukdo siekti pergalių.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.