EUROLYGA 2023

„Lietuvos rytas“ belgus pasitinka pakitusia gynyba

V.Šeškus po pralaimėjimų Europos taurėje nutarė keisti gynybos sistemą.<br>M.Kulbio nuotr.
V.Šeškus po pralaimėjimų Europos taurėje nutarė keisti gynybos sistemą.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Martynas Suslavičius

Feb 10, 2015, 4:15 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 2:23 PM

„Pastarąsias tris savaites tik mokomės ir mokomės“, – Vilniaus „Lietuvos ryto“ rungtynes apibendrino Virginijus Šeškus. Svarbiausią savo karjeros tašką, kaip pats pripažįsta, priėjęs treneris į priekį žiūri tik optimistiškai, tačiau vien tikėjimu nepasikliauja – rungtynėms su Ostendės „Telenet“ paruošė dar nematytą planą.

Arba atsisveikinimas, arba žingsnis tolyn – tokia „Lietuvos ryto“ matematika Europos taurės „Last 32“ L grupėje. Ostendėje 69:75 pralaimėję vilniečiai savo aikštėje privalo laimėti.

„Galvojame tik apie pergalę. Kitų variantų nėra“, – tikino V.Šeškus, neslėpęs, kad jaučia labai didelį spaudimą. Paklaustas apie ateitį komandoje jis nusišypsojo: „Visko gali būti. Nieko nežinau.“

Tačiau ateitis – jau po rungtynių, o „Lietuvos rytui“ reikia susitvarkyti su belgais, kurie namuose sugebėjo primesti savo žaidimą vilniečiams. Tuomet „Lietuvos rytas“ mėtė ir mėtė tritaškius, o V.Šeškus pyko, kai ekipai nesisekė gintis. Dar prakaito po treniruotės nenusišluostęs Kšyštofas Lavrinovičius tvirtino, kad šįkart „Lietuvos ryto“ gerbėjai turėtų išvysti kitokį vaizdelį.

„Treneris šiek tiek pakeitė gynybos sistemą ir tai turėtų išeiti į gerą, – sakė K.Lavrinovičius. – Noras yra noras, bet jis atsiranda, kai yra konkretumas. Dėl to mes ir daug dirbame. Paskutiniu metu daug ir gerai dirbome, todėl manau, kad visa tai duos rezultatų.“

„Lietuvos ryto“ strategą imtis permainų treniruotėse privertė pralaimėjimas Zgoželeco „Turow“ komandai. „Suprantame, kad blogiau žaisti, kaip tada, negalime“, – sakė V.Šeškus.

„Lietuvos rytas" tuomet 93:104 nusileido Lenkijos klubui.

„Mes visą savaitę keitėme treniruočių procesą, kitus reikalus. Pradėjome akcentuoti svarbesnius dalykus. Anksčiau gal kažkiek mėtėmės nuo vieno prie kito. Daug ką pakeitėme ir treniruotėse, ir vidiniuose dalykuose. Žiūrėsime, kaip viskas suveiks“, – sakė treneris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.