EUROLYGA 2023

Įtūžęs G. Krapikas šaukė spaudos konferencijoje

G.Krapikas po nesėkmės nevaldė emocijų.<br>M.Kulbio nuotr.
G.Krapikas po nesėkmės nevaldė emocijų.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 15, 2015, 7:08 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 3:07 AM

Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Gintaras Krapikas jautriai priėmė pralaimėjimą Klaipėdos „Neptūnui“ 65:67. Uostamiestyje nutrūko LKL čempionų puspenkto mėnesio pergalių LKL serija ir dėl to strategas turėjo daugiausia klausimų teisėjams.

„Nebesuprantu, kokiame sporte mes esame: galime pereiti į regbį. Nesuprantu, ką sakyti žaidėjui, jei jį tiesiog nudaužia nuo užtvaros, o švilpukas tyli. Nežinau, kaip žaidėją mokyti. Man reikės kreiptis į teisėjų asociaciją ir perklausti, gal yra kokie kitokie kriterijai, pagal kuriuos reikia žaidėjus įvesti, kad galėtume laimėti. Ir mes, ir varžovai žaidėme kietai. Bet kyla klausimų, kaip reikėtų auklėti žaidėjus“, – spaudos konferencijoje kalbėjo G.Krapikas.

Jo rungtynių vertinimas buvo labai trumpas: „Pralaimėjome lyderių dvikovą. Toks ir vertinimas.“

Jus tūrite priekaištų teisėjams? – žurnalistai paklausė G.Krapiko.

„Neturiu nieko! – šaukti ėmė G.Krapikas. – Tik pasakiau, ką pasakiau. Jokių priekaištų neturiu. Tik sakiau, kad turbūt reikės žaidėjus kitaip treniruoti, nes keičiasi taisyklių traktavimas, o mes galbūt kažką praleidome.“

„Neptūno“ strategas Kazys Maksvytis buvo ramesnis: „Nenorėčiau vertinti teisėjų darbo. Garsiai negaliu kritikuoti, nes sulauksiu LKL baudos (Juokiasi.). Bet ir mes turime priekaištų teisėjams. Iš pradžių jie fiksavo kiekvieną kontaktą, bet vėliau davė pasigrumti. Tačiau jų darbą tegul vertina kiti.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.