EUROLYGA 2023

Teisėjus keikusiam Kauno „Žalgirio“ vadovui atsirūgs

„Žalgiris“ po pralaimėjimo „Neptūnui“ užsipuolė rungtynių teisėjus.<br>Lrytas.lt nuotraukų koliažas
„Žalgiris“ po pralaimėjimo „Neptūnui“ užsipuolė rungtynių teisėjus.<br>Lrytas.lt nuotraukų koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 17, 2015, 7:53 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 10:21 PM

Po pralaimėjimo Klaipėdoje žaibais besisvaidęs Kauno „Žalgiris“ užsitraukė LKL nemalonę. Čempionato vadovai svarsto nubausti ne tik spaudos konferencijoje šūkavusį Gintarą Krapiką, bet ir „Žalgirio“ direktorių Paulių Motiejūną.

Įsiutęs LKL čempionų vadovas po nesėkmės „Neptūnui“ užsipuolė teisėjus šalia jų rūbinės. Lrytas.lt žiniomis, P.Motiejūnas piktai auklėjo arbitrus Gintarą Vitkauską, Antaną Ramanauską ir Andrių Malecką.

Esą „Žalgirio“ direktorius jiems patarė verčiau nesirodyti Kaune.

Lrytas.lt žiniomis, P.Motiejūnas gaus piniginę baudą, kuri pagal LKL nuostatus siekia nuo 289,62 iki 1448,10 eurų.

LKL direktorius Romualdas Brazauskas antradienio rytą lrytas.lt teigė, kad nagrinėjami G.Krapiko vieši pasisakymai ir „kiti poelgiai“.

„Nebesuprantu, kokiame sporte mes esame: galime pereiti į regbį. Nesuprantu, ką sakyti žaidėjui, jei jį tiesiog nudaužia nuo užtvaros, o švilpukas tyli. Nežinau, kaip žaidėją mokyti. Man reikės kreiptis į teisėjų asociaciją ir perklausti, gal yra kokie kitokie kriterijai, pagal kuriuos reikia žaidėjus įvesti, kad galėtume laimėti. Ir mes, ir varžovai žaidėme kietai. Bet kyla klausimų, kaip reikėtų auklėti žaidėjus“, – sekmadienį Klaipėdoje spaudos konferencijoje pyko G.Krapikas.

Jus turite priekaištų teisėjams? – žurnalistai paklausė G.Krapiko.

„Neturiu nieko! – šaukti ėmė G.Krapikas. – Tik pasakiau, ką pasakiau. Jokių priekaištų neturiu. Tik sakiau, kad turbūt reikės žaidėjus kitaip treniruoti, nes keičiasi taisyklių traktavimas, o mes galbūt kažką praleidome.“

„Neptūnas“ paskutinę minutę palaužė „Žalgirį“ 67:65. Nutrūko 23 iš eilės žalgiriečių laimėtų rungtynių serija. Kauno klubas LKL čempionate buvo nepralaimėjęs beveik penkis mėnesius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.