EUROLYGA 2023

G. Krapikui prieš mūšį su „Galatasaray“ nerimą kelia nežinomybė

G.Krapiko žaidimo planas priklausys nuo „Galatasaray“ įžaidėjo likimo.<br>G.Šiupario nuotr.
G.Krapiko žaidimo planas priklausys nuo „Galatasaray“ įžaidėjo likimo.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 25, 2015, 3:27 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 7:58 AM

Žais Stambulo „Galatasaray“ žaidimo variklis, ar nežais? Toks klausimas neramina Kauno „Žalgirio“ strategą Gintarą Krapiką.

Turkijos klubo atakų organizatorius Carlosas Arroyo praleido pora pastarųjų rungtynių ir nežinia, ar ketvirtadienį Eurolygos susitikime Kaune 19 val. 45 min. jis pasirodys ant parketo.

Pasak trečiosios pergalės „Top 16“ etapo E grupėje siekiančio žalgiriečių stratego, nuo puertorikiečio likimo priklauso visas „Žalgirio“ žaidimo planas.

„Pirmajame rate ilgą laiką žaidėme neblogai ir ilgai pirmavome. Tačiau neleistinos klaidos neleido mums pergalingai baigti mačo. Tikiuosi, kad šį kartą klaidų nebekartosime ir namie atrodysime kitaip“, – sakė G.Krapikas, kurio treniruojami žalgiriečiai pirmajame rate Stambule suklupo 69:78.

Vis dėlto į Vilnių atvykęs „Galatasaray“ žaidžiantis lietuvis Martynas Pocius patvirtino, kad C.Arroyo neatvyko į Kauną.

– Kokia yra C.Arroyo svarba „Galatasaray“ komandoje?

– Tai labai svarbus „Galatasaray“ žaidėjas. Su juo turkai žaidžia visai kitaip. Tik nežinome, ar jis galės rungtyniauti, todėl neaišku, kokio žaidimo plano laikytis. Esame nežinomybėje.

– Apie kokias Stambule padarytas klaidas kalbėjote?

– Pavyzdžiui, kamuolio varymą tarp dviejų žaidėjų. Tai neleistina net teoriškai, o mes patys leidžiame priešininkams gintis aktyviai. Skersas perdavimas prieš spaudimą... Tai neleistinos elementarios klaidos, kurių negalime daryti ne tik Eurolygoje, bet ir žemesniame lygyje.

– Kaip vertinate Martyno Pociaus indėlį Stambulo klube?

– Pocius nėra stabilus, bet žinant, kad prieš buvusias komandas visi žaidžia su dviguba energija, neabejoju, kad Martynas stengsis pasirodyti kuo geriau.

– Kokia traumą patyrusio Artūro Gudaičio situacija?

– Popiet sužinosime tikslią diagnozę. Ketvirtadienį jis tikrai nežais. Paskutiniuoju metu jis buvo geroje formoje ir mums labai praversdavo. Reikės peržiūrėti rotaciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.