EUROLYGA 2023

G. Krapikas džiaugėsi, kad po šventės žalgiriečiai susikaupė

G.Krapikas džiaugėsi savo komandos nusiteikimu.<br>M.Patašiaus nuotr.
G.Krapikas džiaugėsi savo komandos nusiteikimu.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 26, 2015, 10:06 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 4:23 AM

Kauno „Žalgirio" treneris Gintaras Krapikas ketvirtadienį lengviau atsikvėpė. Lietuvos čempionai apgynė savo areną. Jie Eurolygos „Top 16“ etapo rungtynėse 72:59 nugalėjo Stambulo „Galatasaray“ ekipą ir iškovojo trečiąją pergalę E grupėje.

„Vyrai po tokio sėkmingo savaitgalio, kai laimėjome LKF taurę susikaupė. Vis tiek ten atidavėme daug fizinių jėgų, daug emocijų išliejome ir šiek tiek pašventėme tą laimėjimą. Vyrai buvo susikaupę, dėmesingi ir energingi, kas privedė mums prie pergalės. Didelis jiems dėkui, už profesionalumą“, – kalbėjo G.Krapikas.

Trečiojo kėlinio pradžioje žalgiriečiai turėjo 20 taškų persvarą (44:24), tačiau varžovams ketvirtajame kėlinyje pavyko ją nubraukti perpus (63:53).

„Sinanas Guleras per visą Eurolygos sezoną yra pataikęs keturis tritaškius, o šį vakarą įmetė tris. Galvoju, kad mes žaidėme idealius du kėlinius ir gynyboje, ir puolime. Bet buvo aišku, kad arba varžovai pakels savo žaidimo kokybę, arba mes užstriksime“, – kalbėjo treneris.

Šiose rungtynėse žalgiriečiai žaidė be savaitgalį traumą gavusio aukštaūgio Artūro Gudaičio. Jo vietą užėmė Darius Songaila.

„Turėjome tik vieną pilną treniruotę be jo. Buvo akivaizdu, kad reikės keisti Robertą Javtoką ir Darių Songailą, kuris yra tvirto kūno ir gali žaisti penktoje pozicijoje. Artūras buvo labai geros formos ir labai gaila, kad jo nebuvo. Bet, manau, kad mūsų centrai puikiai atliko savo darbą“, – sakė G.Krapikas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.