EUROLYGA 2023

M. Nicola apie nežaidusį A. Kavaliauską ir planus žaidėjams

„Sunkus varžovas, kuris kovėsi iki galo“, – apie „Šiaulių“ komandą kalbėjo Marcelo Nicola. Jo treniruojamas Vilniaus „Lietuvos rytas“ trečiadienį 96:92 nugalėjo šiauliečius ir laimėjo Lietuvos krepšinio lygos (LKL) ketvirtfinalio seriją 3:0.

M.Nicola.<br>G.Šiupario nuotr.
M.Nicola.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 6, 2015, 10:07 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 5:59 PM

„Tai labai gera komanda, kuri mus privertė sunkiai padirbėti. Sveikinu savo žaidėjus, nes nebuvo lengva. Laimėjome ir dabar turime ruoštis pusfinaliui.

Dabar kai kurie žaidėjai turi išsigydyti smulkias traumas, kai kurie turi pailsėti, o kai kurie – papildomai padirbėti.

Gerai žaidėme pradžioje, antroje pusėje padarėme klaidų, ėmėme skųstis ir per daug kalbėti. Nebuvo lengva, todėl tai didelė pergalė. Turime kalbėti apie ateitį ir pasiruošti pusfinaliui“, – kalbėjo vilniečių strategas.

Šiose rungtynėse nežaidė Antanas Kavaliauskas. M.Nicola sakė, kad pusfinalyje jį išvysime.

„Jis turėjo šiek tiek problemų. Nedidelių. Po kelių dienų bus pasiruošęs, nenorėjome juo rizikuoti“, – sakė treneris.

„Šiaulių“ treneris sveikino varžovus ir pasidžiaugė geru sezonu. Šiemet „Šiauliai“ apgynė Baltijos krepšinio lygos (BBL) čempionų titulą, o Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taurės turnyre iškovojo bronzą.

„Mūsų žaidimas šiose rungtynėse bangavo, kaip ir visos serijos metu. Žinoma, jaučiasi varžovų trenerio ranka, kai jis padaro korekcijas pertraukėlių metu. Tai parodo varžovų lygį.

Mūsų nemindė, kovojome iki galo. Kaip ir šiandien, atsilikome, bet nepasidavėme. Dėkoju komanda ir personalui už čempionišką sezoną, juk laimėjome BBL. Gaila, kad LKL ketvirtfinalyje gavome grandą, bet esame patys kalti, sezono metu pralaimėjome daug rungtynių mažu skirtumu“, – kalbėjo G.Petrauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.