EUROLYGA 2023

„Žalgiris“ nebaigė šio sezono, bet jau parduoda bilietus kitam

Dar nepasibaigus šio sezono kovoms, Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas žvelgia į ateitį ir savo gerbėjams siūlo iš anksto pasirūpinti vietomis „Žalgirio“ arenoje. Penktadienį startavo prekyba naujojo 2015-2016 m. sezono abonementais.

Kauno „Žalgirio“ sirgaliai jau nuo penktadienio gali pirkti bilietus ir abonementus į kito sezono kovas.<br>P.Mantauto nuotr.
Kauno „Žalgirio“ sirgaliai jau nuo penktadienio gali pirkti bilietus ir abonementus į kito sezono kovas.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-05-15 11:35, atnaujinta 2018-01-03 17:08

Praėjusiais metais padidinus Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynių skaičių, „Žalgirio“ sirgaliai galėjo mėgauti beveik 40 rungtynių namų aikštelėje. Kitą sezoną LKL ir Eurolygos formatas neturėtų keistis, todėl aistruolių laukia nemažiau įdomių aukščiausio lygio krepšinio mačų.

Kaip ir praėjusį sezoną, abonementas galios Kauno „Žalgirio“ komandos rungtynėms, vykstančioms „Žalgirio“ arenoje Eurolygos bei LKL reguliariajame sezone, Eurolygos „Top 16“ ir „Top 8“ etapuose (arba Europos taurės turnyre) bei LKL čempionato atkrintamosiose rungtynėse ir finaluose.

Įsigyjant „Žalgirio“ sezono abonementą bus sutaupoma daugiau nei 50 proc. sumos nei perkant atskirus bilietus ir nereikės rūpintis bilieto pirkimu prieš kiekvienas rungtynes. Pratęsiant abonementą galios ir ženklios nuolaidos.

Praėjusių metų sezono abonementų savininkų vietos „Žalgirio“ arenoje išliks saugios iki liepos 15 dienos, bet jų turėtojai bei naujai įsigyjantys abonementus turėtų paskubėti, nes pirmasis prekybos etapas truks iki birželio 15 d., o po to abonementai brangs.

Įsigijus ar prasitęsus abonementą iki birželio 15 d., kiekvienas „Žalgirio“ gerbėjas sulauks ypatingos dovanos – vieną vasaros mėnesį jis galės nemokamai sportuoti bet kuriame „Impuls“ sveikatingumo klube.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.