EUROLYGA 2023

„Panathinaikos“ nori ne tik Š. Jasikevičiaus, bet ir A. Milaknio

Atėnų „Panathinaikos“ klube kitą sezoną gali būti daugiau nei vienas lietuvis. Lrytas.lt žiniomis, į Graikiją iš Kauno „Žalgirio“ gali iškeliauti Artūras Milaknis. 28 metų 195 cm ūgio krepšininkas šį sezoną rimtai sudomino „Panathinaikos“ ekipą, kuri, pasak užsienio žiniasklaidos, vyriausiojo trenerio poste norėtų ir Šarūno Jasikevičiaus.

Lrytas.lt žiniomis, A.Milaknio panoro „Panathinaikos“ klubas.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
Lrytas.lt žiniomis, A.Milaknio panoro „Panathinaikos“ klubas.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 8, 2015, 6:05 PM, atnaujinta Nov 23, 2017, 5:15 PM

A.Milakniui tai būtų pirmasis klubas užsienyje. Jis dar nėra ragavęs legionieriaus duonos. Kaunietis Graikijos superklube pakeistų snaiperį iš Latvijos Janį Blūmą, kuris „Panathinaikos“ nariu tapo praėjusią vasarą.

A.Milaknis šeštadienį su Kauno „Žalgiriu“ tapo LKL čempionu. Jis per finalo seriją vidutiniškai pelnė 14,25 taško. Paskutinėse finalo rungtynėse krepšininkas pelnė 17 taškų, o jo efektyvumas siekė 18 balų.

Šį LKL sezoną A.Milaknis vidutiniškai pelnydavo 10,8 taško ir atlikdavo 1,4 rezultatyvaus perdavimo. Jo efektyvumas buvo – 9,4 balo.

Eurolygoje A.Milaknis vidutiniškai žaidė 25,51 min. ir pelnydavo po 10 taškų. Jis taip pat atlikdavo 1,4 rezultatyvaus perdavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.