EUROLYGA 2023

Š. Jasikevičiaus karjeros keliai veda į „Panathinaikos“ klubą?

Šį sezoną sportinius marškinėlius į kostiumą pakeitęs ir trenerio karjerą pradėjęs 39-erių Šarūnas Jasikevičius jau vasarą gali priimti nemenką iššūkį – vadovauti garsiam graikų Atėnų „Panathinaikos“ klubui.

Š.Jasikevičius iš Kauno gali keltis į Atėnus.<br>D.Umbraso nuotr.
Š.Jasikevičius iš Kauno gali keltis į Atėnus.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-06-08 15:23, atnaujinta 2017-11-23 17:40

Kalbama, kad Kauno „Žalgirio“ stratego Gintaro Krapiko asistentas Š.Jasikevičius jau praėjusiais metais buvo minimas kaip vienas iš kandidatų vadovauti Atėnų ekipai, tačiau lietuvis nutarė pasisemti patirties ir tik tuomet vykti į Graikiją.

Š.Jasikevičius 2011 metais buvo sudaręs metų sutartį su „Panathinaikos“. Be to, vienas garsiausių šalies krepšininkų yra vedęs graikę Anna Douka ir šią šalį nelaiko svetima.

Šnekos apie naujo Atėnų klubo stratego paiešką pasklido po to, kai „Panathinaikos“ prieš mėnesį atleido Duško Ivanovičių ir naujo stratego neieškojo – sezoną patikėjo baigti nuo 2012 metų asistentu dirbusiam Sotiriui Manolopoulosui.

Portalas „Sportando“, remdamasis Nano Press“ žinia, praneša, kad be lietuvio į Graikijos čempiono trenerio postą pretenduoja taip pat serbas Igoris Kokoškovas.

43-ejų strategas yra Gruzijos krepšinio rinktinės treneris ir yra treniravęs NBA klubus – buvo asistentu „Cleveland Cavaliers“, „Phoenix Suns“, „Orlando Magic“, „Los Angeles Clippers“ bei „Detriot Pistons“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.