EUROLYGA 2023

Klausimas: kam atiduoti geriausio LKL sezono žaidėjo karūną?

22-asis Lietuvos krepšinio lygos (LKL) sezonas pasiekė finišo tiesiąją – ketvirtadienio vakarą jis bus oficialiai uždarytas. Portalas lrytas.lt skaitytojus kviečia išreikšti savo nuomonę įvairiais su LKL susijusiais klausimais. Lrytas.lt skaitytojai jau išrinko nešvariausią lygos žaidėją ir geriausius aistruolius, o dabar atėjo eilė geriausio žaidėjo nominacijai.

A.Kavaliauskas.<br>Mindaugo Kulbio nuotr.
A.Kavaliauskas.<br>Mindaugo Kulbio nuotr.
J.Andersonas.<br>P.Mantauto nuotr.
J.Andersonas.<br>P.Mantauto nuotr.
M.Gecevičius.<br>P.Mantauto nuotr.
M.Gecevičius.<br>P.Mantauto nuotr.
A.Milaknis.<br>P.Mantauto nuotr.
A.Milaknis.<br>P.Mantauto nuotr.
D.Gailius.<br>Gintaro Šiupario nuotr.
D.Gailius.<br>Gintaro Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

lrytas.lt

Jun 11, 2015, 8:52 AM, atnaujinta Nov 23, 2017, 5:36 AM

Antanas Kavaliauskas. Vilniaus „Lietuvos ryto“ vidurio puolėjas visą sezoną demonstravo puikų žaidimą ir tapo mįsle daugeliui varžovų. Apsukų vilniečių žaidėjas nemažino ir finalo serijoje, kurioje jį pristabdė tik trauma. A.Kavaliauskas yra įtrauktas į išplėstinį Lietuvos vyrų rinktinės kandidatų sąrašą ir neabejojama, kad Jonas Kazlauskas pakvies aukštaūgį į stovyklą.

Jamesas Andersonas. „Žalgirio“ legionierius, be kurio būtų sunku įsivaizduoti kauniečių žaidimą šį sezoną. Ant savo pečių sunkiausiomis akimirkomis ekipą tempęs amerikietis nusipelnė ne tik aistruolių simpatijų, bet ir didžiųjų Europos klubų dėmesio, jau siūlančių milijoninius kontraktus NBA duonos ragavusiam žaidėjui.

Martynas Gecevičius. Dar vienas LKL vicečempionų atstovas. Snaiperio taikiklis visą sezoną buvo itin tikslus ir skaudžiai baudė varžovus. Nors LKL finalo serijoje gynėjas buvo sustabdytas ir nepataikė nei vieno tritaškio, tai jo indėlio į komandos žaidimą viso sezono metu nesumenkino.

Artūras Milaknis. Šį sezoną sužibėjęs 28-ių metų „Žalgirio“ gynėjas nuo pirmų jo akimirkų negailestingai baudė varžovus tritaškiais. Ne kartą kauniečius kaip ir J.Andersonas gelbėjęs snaiperis nusipelnė ir nacionalinės rinktinės trenerio įvertinimo.

Deividas Gailius. Klaipėdos „Neptūno“ vedlys buvo pagrindinis ekipos raktas į pergales, nuolat tempęs klaipėdiečius sunkiausiomis akimirkomis. Sezono pabaigoje jam ir visai „Neptūno“ ekipai pritrūko jėgų ir kovoje dėl bronzos buvo pralaimėta „Juventus“ krepšininkams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.