EUROLYGA 2023

D. Blatto kančia: L. Jamesas jį žemina prieš visą komandą

„Jamesas yra per daug nuostabus krepšinio žaidėjas, kad elgtųsi priešais Davidą Blattą taip, kaip elgėsi NBA finalo serijoje“, – rašė ESPN žurnalistas Marcas Steinas.

L.Jameso ir D.Blatto santykiai ir vėl atsidūrė po padidinamuoju stiklu.<br>AP nuotr.
L.Jameso ir D.Blatto santykiai ir vėl atsidūrė po padidinamuoju stiklu.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 19, 2015, 11:39 AM, atnaujinta Oct 30, 2017, 8:24 AM

JAV sporto žiniasklaidos gigantės žurnalistas įsuko dar vieną diskusiją, kurios centre – „Cleveland Cavaliers“ žvaigždė LeBronas Jamesas ir pirmąjį savo sezoną NBA ekipai vadovavęs D.Blattas.

Panašu, kad dvigubą JAV ir Izraelio pilietybę turinčiam D.Blattui tenka atlaikyti labai rimtą mega NBA žvaigždės svorį.

„Aš visą tai mačiau iš labai arti. L.Jamesas pats prašydavo minutės pertraukėlių ir darė keitimus. Jis atvirai šaukė ant D.Blatto, kai treneris priimdavo sprendimus, kurie jam nepatiko. Būdamas už atsarginių suolelio mačiau, kaip L.Jamesas įnirtingai kraipė galvą, protestuodamas prieš D.Blatto derinį, kurį jis sudėliojo per penktųjų rungtynių trečiąjį kėlinį. Tai buvo ryškiausias gestas be žodžių, kokį tik galima įsivaizduoti. Ir tai D.Blattą privertė prieš visą komandą ranka nubraukti lentelę ir sudėti naują derinį“, – rašė M.Steinas.

Jis teigė, kad norėtų ir ketina L.Jameso paklausti, kokio jis trenerio norėtų, kokio trenerio komandoje žaistų ir ką galėtų pasamdyti „Cavaliers“, kad sulauktų jo pritarimo.

„Aš suprantu, kad L.Jamesas visiškai neprisidėjo prie to, kad buvo pasamdytas D.Blattas. Jam teko su juo dirbti mažiau nei idealiomis sąlygomis. Bet man labai nepatiko, kaip nemaloniai atrodė vienas geriausių žaidėjų. Ir visiškai nesvarbu, kad jis mano, jog treneris nekompetentingas. Kaip nors vienas jo kolega žaidėjas elgsis tinkamai su D.Blattu, kai L.Jamesas su juo elgiasi lyg jo ten nebūtų?“, – klausė M.Steinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.