EUROLYGA 2023

Atsilaisvina kelias Š. Jasikevičiui? S. Obradovičius lieka ALBA

Berlyno ALBA paskelbė, kad pasiekė susitarimą su vyriausiu treneriu Saša Obradovičiumi. Jis buvo minimas kaip pagrindinis Atėnų „Panathinaikos“ taikinys, už kurio nugaros rikiavosi lietuvis Šarūnas Jasikevičius.

S.Obradovičius lieka Berlyne.<br>AFP/Scanpix nuotr.
S.Obradovičius lieka Berlyne.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 24, 2015, 8:20 PM, atnaujinta Oct 29, 2017, 1:41 PM

„Berlynas man ir mano šeimai tapo antrais namais“, – pasirinkimą motyvavo S.Obradovičius.

Prisijunkite prie lrytas.lt sportas sirgalių komandos ir sužinokite visas karščiausias naujienas greičiausiai – tapkite gausios lrytas.lt sportas grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite PATINKA arba LIKE.  

„Panathinaikos“ ir toliau turės ieškoti trenerio. Be Š.Jasikevičiaus užsienio spaudoje nuolat minimas ir dar vienas serbas – 43-ejų metų Igoris Kokoškinas, treniruojantis Gruzijos rinktinę ir dirbantis NBA.

Nors Kauno „Žalgiryje“ šiais metais dirbęs Š.Jasikevičius jau ilgą laiką siejamas su Atėnų klubu, jis pats nelinkęs komentuoti gandų.

„Kol kas aš su nė viena ekipa rimtai nekalbėjau apie ateitį. Aš žinau, kad manimi domisi komandos, todėl paprašiau Kauno „Žalgirio“ vadovų laiko, kad pamatyčiau realią padėtį. Ir jie man davė to laiko. Sakau, kol kas nebuvo jokių rimtų kalbų dėl ateities, paprasčiausiai aš žinau, kad manimi domisi“, – neseniai kalbėdamas „Mundo Deprotivo“ leidiniui sakė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.