EUROLYGA 2023

„Lakers“ naujokas K. Bryantą išvadino prievartautoju

Penktadienio rytą Lietuvos laiku vykusioje NBA naujokų biržoje „Los Angeles Lakers“ 27-uoju numeriu pasikvietė puolėją Larry Nance'ą Jr. Po šios naujienos jaunasis žaidėjas suskubo iš savo „Twitter“ paskyros ištrinti įrašą, kuriame įžeidė „Lakers“ vedlį Kobe Bryantą.

K.Bryantas ir lygos naujokas situaciją išsiaiškins tarpusavyje.<br>AFP/Scanpix nuotr.
K.Bryantas ir lygos naujokas situaciją išsiaiškins tarpusavyje.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 26, 2015, 4:07 PM, atnaujinta Oct 29, 2017, 6:13 AM

22-ejų metų žaidėjas, kurio tėvas tris kartus žaidė NBA Visų žvaigždžių savaitgalyje, prieš keletą metų „Twitter“ parašė: „Aš tikiuosi, kad Kobe šį kartą atvykęs į Denverį rankas laikys šalia savęs“. Po šio įrašo jis pridėjo grotažymę ir pavadino K.Bryantą prievartautoju.

Prisijunkite prie lrytas.lt sportas sirgalių komandos ir sužinokite visas karščiausias naujienas greičiausiai – tapkite gausios lrytas.lt sportas grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite PATINKA arba LIKE.

Įrašas buvo skirtas 2003 metų istorijai, kai K.Bryantas buvo apkaltintas viešbučio darbuotojos išprievartavimu, tačiau niekada nepripažino kaltės. Abi šalys ginčą išsprendė už teismo durų.

„Lakers“ generalinis vadybininkas Mitchas Kupchakas patvirtino, kad ekipa žinojo apie šį įrašą ir krepšininkai turės situaciją išsiaiškinti tarpusavyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.