EUROLYGA 2023

Visiškai subjektyviai: 24 geriausi sezono krepšinio klubai

Europos krepšinis ką tik pasibaigusiame 2014-2015 metų sezone liko Madrido „Real“ šešėlyje. „Karališkasis“ klubas pasirodė karališkai ir laimėjo visus turnyrus, kuriuose žaidė. Bet didesnių ar mažesnių priežasčių džiūgauti turėjo ir kiti. Kas jie?

„Real“ sirgalių triumfas Eurolygoje.<br>AFP/Scanpix nuotr. iš archyvo
„Real“ sirgalių triumfas Eurolygoje.<br>AFP/Scanpix nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Rolandas V.Eidvilas

Jul 1, 2015, 7:50 AM, atnaujinta Oct 28, 2017, 2:19 PM

Prisijunkite prie lrytas.lt sportas sirgalių komandos ir sužinokite visas karščiausias naujienas greičiausiai – tapkite gausios lrytas.lt sportas grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite PATINKA arba LIKE. 

1. Madrido „Real“

(64 pergalės ir 14 pralaimėjimų)

Kuris klubas 2014-2015 metų sezone buvo geriausias Europoje – daugiau nei akivaizdu. Maža to, kad iškovojo visus titulus, Madrido „Real“ dar ir laimėjo daugiausiai oficialių rungtynių.

Jonas Mačiulis ir kiti „baltieji“ visais keturiais metų laikais iškovojo po vieną prizą: rudenį – Ispanijos supertaurę, žiemą – Ispanijos taurę, pavasarį po 20 metų pertraukos susigrąžino Eurolygos čempiono vardą, vasarą po daug trumpesnės sezono pertraukos – Ispanijos čempiono vardą.

„Real“ tapo pirmuoju Ispanijos klubu, per vieną sezoną laimėjusiu visus keturis įmanomus trofėjus, o 32-ąjį šalies čempionės titulą Pablo Laso kariauna iškovojo finale kone nepadoriai sutriuškinusi amžiną varžovę „Barcelona“ komandą 3:0.

2. Pirėjo „Olympiakos“

(55 pergalės ir 11 pralaimėjimų)

Sezonas Pirėjo „Olympiakos“ klubui prasidėjo košmariškai. „Raudonieji“ jau pirmose rungtynėse – Graikijos taurės ketvirtfinalyje – pralaimėjo pagrindiniam varžovui Atėnų „Panathinaikos“ ir iškart atsisveikino su treneriu Giorgu Bartzoku. Jį pakeitęs Giannis Sfairopoulos „raudonųjų“ sirgaliams gerą nuotaiką sugrąžino ne iškart. Užtat pavasarį „Olympiakos“ krepšininkams viskas klostėsi kaip iš pypkės: jie pateko į Eurolygos finalą ir 11-ąjį kartą tapo Graikijos čempionais.

Graikijos lygos finale „Olympiakos“ žaidė taip pat galingai, kaip „Real“ – Ispanijos. Paskutiniame sezono mūšyje aiškiai dominavusi Pirėjo komanda nugalėjo „Panathinaikos“ ekipą 3:0.

3. Maskvos CSKA

(61 pergalė ir 8 pralaimėjimai)

Tarp Europos turnyruose žaidusių klubų Maskvos CSKA patyrė mažiausiai pralaimėjimų – tik 8, o nuo spalio vidurio iki sausio pabaigos iškovojo 30 pergalių iš eilės (skaičiuojant visus turnyrus). Tačiau vienas pralaimėjimas Pirėjo „Olympiakos“ klubui kainavo labai brangiai, nes CSKA turėjo jau pusfinalyje pasitraukti iš kovos dėl Eurolygos čempiono vardo.

Jungtinėje lygoje niekur trauktis nereikėjo. Dimitrio Itoudžio komanda tapo reguliariojo sezono nugalėtoja, o atkrintamosiose varžybose visas tris serijas laimėjo sausu rezultatu 3:0. Tarp jų – ir finalo dvikovą su „Chimki“.

„Armiečiai“ šeštąjį kartą iš septynių galimų tapo Jungtinės lygos čempionais ir jau 13-us metus iš eilės buvo apdovanoti Rusijos pirmenybių auksu (nuo 2014 metų medaliai įteikiami pagal Jungtinės lygos rezultatus).

4. „Barcelona“

(54 pergalės ir 23 pralaimėjimai)

„Barcelona“ šį sezoną neiškovojo nė vieno titulo (praėjusį kartą taip nutiko 2007-2008 metų sezone). Tačiau visose trejose nacionalinėse varžybose „mėlyni-granatiniai“ pateko į finalą ir tik jame pripažino neįveikiamojo „Real“ pranašumą.

Barselonos komanda iki dvikovos su Madrido klubu nenužygiavo tik Eurolygoje. Šio turnyro ketvirtfinalyje „Barcelona“ pralaimėjo „Olympiakos“ ekipai.

Beje, nacionalinėse varžybose Xaviero Pascualio treniruojama „Barcelona“ pateko jau į 19 finalų iš eilės (laimėjo 4 iš 7 ACB lygos ir po 3 iš 6 Ispanijos taurės bei supertaurės finalus).

5. Izmyro „Karsiyaka“

(46 pergalės, 21 pralaimėjimas ir 1 lygiosios)

Šio sezono Europos krepšinio pelenė Izmyro „Karsiyaka“ nušluostė nosį didžiausio Turkijos miesto milžinams ir tapo pirmuoju XXI amžiuje ne Stambulo klubu, iškovojusiu šalies pirmenybių auksą.

„Karsiyaka“ vadovai sezoną sėkmingu vadino dar praėjusių metų rudenį, kai komanda iškovojo Turkijos supertaurę, bet tada net negalėjo pagalvoti, jog pirmasis trofėjus yra tik dar skambesnės pergalės įžanga.

Apie pergalę šalies čempionate niekas garsiai nekalbėjo ir po reguliariojo sezono, kuriame Izmyro komanda užėmė tik ketvirtąją vietą. Per svarbiausias dvikovas „Karsiyaka“ neturėjo aikštės pranašumo, bet tai nesutrukdė pusfinalyje įveikti Stambulo „Fenerbahce“ 3:1, o finale – Stambulo „Anadolu Efes“ 4:1.

„Kaf Kaf“ neblogai žaidė ir Europos taurės turnyre, kurio ketvirtfinalyje pralaimėjo Las Palmaso „Herbalife“ klubui. Iš Turkijos taurės turnyro Izmyro ekipą pusfinalyje išstūmė „Fenerbahce“.

6. „Chimki“

(51 pergalė ir 14 pralaimėjimų)

Labiausiai tituluotas Europos taurės treneris Rimas Kurtinaitis dar sykį pasinaudojo jo sukurtu pergalių receptu ir padėjo „Chimki“ klubui antrą kartą iškovoti antrą pagal svarbą žemyno prizą bei susigrąžinti vietą Eurolygoje.

Europos taurės turnyre „Chimki“ krepšininkai žaidė nuostabiai ir finale sutriuškino „Herbalife“ komandą net 91:66 ir 83:64.

Tačiau pakartoti pergalingą žygį Jungtinėje lygoje buvo per sunki užduotis. Per milžiniškus vargus į finalą prasibrovęs „Chimki“ dvikovoje su CSKA klubu nerado jokių argumentų.

7. Stambulo „Fenerbahce“

(53 pergalės ir 20 pralaimėjimų)

Stambulo „Fenerbahce“ klubui šis sezonas buvo itin prieštaringas. Željko Obradovičius pirmą kartą nuskraidino „kanarėles“ į Eurolygos finalo ketvertą, tačiau nacionalinėse varžybose turtingiausias Turkijos klubas liko it musę kandęs.

Šalies supertaurės rungtynėse „Fenerbahce“ nusileido „Karsiyaka“ komandai, Turkijos taurės finale – „Anadolu Efes“ klubui, o TBL lygos pusfinalyje – vėl „Karsiyaka“ krepšininkams. Nors „Fenerbahce“ tapo lygos reguliariojo sezono nugalėtoju, čempiono vardą turėjo perleisti favoritu nelaikytam klubui.

8. Belgrado „Crvena Zvezda“

(61 pergalė ir 19 pralaimėjimų)

Eurolygos lankomumo rekordus mušusi Belgrado „Crvena Zvezda“ už šio sezono rezultatus sau gali parašyti labai gerą pažymį. Serbijos sostinės „studentai“ po ilgos pertraukos pateko tarp 16 stipriausių Eurolygos klubų ir pirmą kartą iškovojo visus tris regioninius bei nacionalinius prizus.

„Crvena Zvezda“ visą čempionatą buvo aiški Adrijos lygos lyderė: laimėjo šio turnyro reguliarųjį sezoną, o paskui finale nugalėjo Zagrebo „Cedevita“ komandą 3:1. Serbijos taurės finale „Crvena Zvezda“ pranoko Belgrado „Mega“ ekipą 80:74, o Serbijos lygos finalo serijoje – pagrindinį varžovą Belgrado „Partizan“ klubą 3:0.

Savarankiškos Serbijos čempione „Crvena Zvezda“ tapo pirmą kartą, o pergalės nacionalinėje lygoje laukė nuo 1998 metų, kai laimėjo Jugoslavijos (tuomet sudarytos iš Serbijos ir Juodkalnijos) pirmenybių auksą.

9. Sasario „Banco di Sardegna“

(38 pergalės ir 31 pralaimėjimas)

Perversmą Italijos krepšinyje surengė Sasario „Banco di Sardegna“ klubas, iškovojęs visus tris nacionalinius prizus. Sasario krepšininkai kaupti trofėjus pradėjo dar rudenį, kai laimėjo Italijos supertaurę, žiemą kolekciją papildė Italijos taure (finale nugalėtas Milano „Emporio Armani“ klubas 101:94), o vasarą gavo teisę prie marškinėlių prisisiūti „scudetto“ – trispalvį skydelį, kuris yra Italijos čempionų skiriamasis ženklas.

Italijos lygos reguliariajame sezone „Banco di Sardegna“ užėmė tik penktąją vietą ir nė vienoje atkrintamųjų varžybų serijoje neturėjo aikštės pranašumo. Tačiau tai nebuvo lemiamas veiksnys nei pusfinalio mūšyje su „Emporio Armani“, nei finalo dvikovoje su Emilijos Redžo „Grissin Bon“. Europos pratęsimų čempionai („Banco di Sardegna“ šį sezoną žaidė penkerias rungtynes su pratęsimais ir visas laimėjo, tarp jų net trejas „Serie A“ pusfinalyje ir finale) abi paskutines serijas laimėjo 4:3.

Šalies taurę Sardinijos klubas iškovojo antrus metus iš eilės, o čempionu tapo pirmą kartą. Ir nuplovė kartėlį dėl nesėkmių Europos turnyruose: Eurolygoje ir paskui Europos taurėje „Banco di Sardegna“ laimėjo tik 3 iš 16 rungtynių.

10. Kauno „Žalgiris“

(59 pergalės ir 18 pralaimėjimų)

Kauno „Žalgiris“ negali iškovoti tiek titulų, kiek Belgrado „Crvena Zvezda“ ar Sasario „Banco di Sardegna“, nes dalyvauja mažiau turnyrų. Tačiau nacionalinėse varžybose kauniečiai buvo nepranokstami. Jie Lietuvos taurės finale nugalėjo Vilniaus „Lietuvos rytą“ 82:76, o Lietuvos lygos finalo serijoje tuos pačius varžovus įveikė 4:0.

Šalies čempionu „Žalgiris“ tapo penktus metus iš eilės. Tuo tarpu taurę susigrąžino po dviejų sezonų pertraukos.

Eurolygoje Kauno komanda pasiekė tokį pat rezultatą, kokį pasiekia jau daug sezonų – iškrito „Top 16“ etape. Teigiama buvo nebent tai, kad viltis patekti į ketvirtfinalį „Žalgiris“ prarado daug vėliau nei 2014 metais.

11. Stambulo „Anadolu Efes“

(46 pergalės ir 29 pralaimėjimai)

Apie Stambulo „Anadolu Efes“ klubą šį sezoną buvo kalbama mažiau negu apie jo kaimyną iš kitos Bosforo pusės „Fenerbahce“. Tačiau „aludariai“ bent jau iškovojo vieną titulą – jie Turkijos taurės finale nugalėjo „Fenerbahce“ komandą 70:60.

„Anadolu Efes“ toliau nužygiavo ir Turkijos lygoje, kurioje pateko į finalą.

Palyginti su Ž.Obradovičiaus ekipa, Dušano Ivkovičiaus auklėtiniai prasčiau žaidė tik Eurolygoje. Iš svarbiausio žemyno turnyro „Anadolu Efes“ iškrito pusfinalyje pralaimėjęs būsimajam čempionui „Real“.

12. Bambergo „Brose“

(49 pergalės ir 17 pralaimėjimų)

Bambergo „Brose“ per pastaruosius šešis sezonus Vokietijos čempionu tapo penkis kartus. Vienintelė šiam klubui nemaloni eilutė buvo įrašyta 2014 metais, kai titulą iš „Brose“ paveržė Bavarijos kaimynas Miuncheno „Bayern“.

Tačiau „Brose“ ilgai nedelsė ir šiais metais susigrąžino stipriausios bundeslygos komandos vardą. Bambergo krepšininkai tapo reguliariojo sezono nugalėtojais, o finalo serijoje įveikė „Bayern“ komandą 3:2.

Vokietijos taurės finale „Brose“ pralaimėjo Oldenburgo EWE klubui 70:72, o iš Europos taurės turnyro iškrito aštuntfinalyje

13. Atėnų „Panathinaikos“

(44 pergalės ir 22 pralaimėjimai)

Gera pradžia – pergalė pirmose rungtynėse prieš „Olympiakos“ komandą – Atėnų „Panathinaikos“ klubui netapo gero sezono pranašu. Tiesa, jau ketvirtfinalyje pagrindinius varžovus išstūmę „žalieji“ iškovojo šalies taurę (finale nugalėjo Patrų „Apollon“ ekipą 68:53), bet Graikijos lygoje neturėjo nė mažiausių galimybių ir finalo serijoje „raudoniesiems“ nusileido sausu rezultatu.

Eurolygoje „Panathinaikos“ pasiekė ketvirtfinalį, kuriame pralaimėjo Maskvos CSKA klubui. Šis rezultatas nebuvo blogas, bet dar prastesnis jau būtų vadinamas fiasko.

14. Tel Avivo „Maccabi“

(55 pergalės ir 22 pralaimėjimai)

Tikrą fiasko patyrė Tel Avivo „Maccabi“, pirmą kartą nuo 1993 metų nepatekęs į Izraelio lygos finalą. Pusfinalyje šalies krepšinio flagmanui antausį smogė kuklus Eilato „Hapoel“.

Du, bet ne tokius skaudžius antausius „Maccabi“ gavo dar praėjusių metų rudenį. Tel Avivo klubas iš pradžių pralaimėjo tarpžemyninės taurės mačą Rio de Žaneiro „Flamengo“ krepšininkams, o grįžęs namo lygos taurės finale nusileido Jeruzalės „Hapoel“ komandai.

Jeruzalės komandai „geltonieji“ atsirevanšavo Izraelio taurės varžybose, kurių finale įveikė „raudonuosius“ 94:76. Tuo metu „Maccabi“ apskritai žaidė puikiai. Tel Avivo krepšininkai nuo gruodžio pradžios iki kovo pradžios per 28 rungtynes iškovojo 26 pergales (skaičiuojant visus turnyrus) ir užsitikrino vietą Eurolygos ketvirtfinalyje, bet jėgų visam sezonui neužteko.

15. Krasnodaro „Lokomotiv“

(47 pergalės ir 11 pralaimėjimų)

Krasnodaro „Lokomotiv“ trūko labai nedaug, kad pagal sezono rezultatus iškovotų Eurolygos B licenciją. Kubanės komanda Jungtinės lygos pusfinalyje pirmavo prieš „Chimki“ ekipą, bet pralaimėjo dvejas paskutines rungtynes ir kartu nusileido serijoje 2:3.

„Lokomotiv“ labai galingai žaidė ir Europos taurės turnyre, kuriame iškovojo net 19 pergalių iš eilės. Tačiau 20-ose rungtynėse Manto Kalniečio komanda savo aikštėje praleido lemiamą smūgį nuo Kazanės „Uniks“ ir iš varžybų pasitraukė ketvirtfinalyje.

Vis dėlto to užteko, kad Eurolyga suteiktų Krasnodaro klubui vardinį kvietimą.

16. Malagos „Unicaja“

(38 pergalės ir 30 pralaimėjimų)

Sezono viduryje Malagos „Unicaja“ krepšininkai savo sirgalius nudžiugino užkopdami į Ispanijos lygos lentelės pirmąją eilutę. Andalūzijos komanda pirmavo ilgai, bet siaubinga reguliariojo sezono pabaiga sudaužė iliuzijas, kad „Unicaja“ subrendo didelėms pergalėms. Joano Plazos auklėtiniai bent jau įvykdė pagrindinę užduotį ir, patekę į ACB lygos pusfinalį, išsaugojo teisę rungtyniauti Eurolygoje.

Svarbiausiame žemyno turnyre „Unicaja“ rezultatai buvo kuklūs. Ši komanda nelengvai pateko į „Top 16“ etapą, o jame labai greitai atsisveikino su viltimis prasibrauti į ketvirtfinalį. 17. Zagrebo „Cedevita“

(50 pergalių ir 27 pralaimėjimai)

Zagrebo „Cedevita“ įsitvirtino Kroatijos krepšinio viršūnėje. Šis klubas apgynė šalies čempiono vardą ir pirmą kartą iškovojo visus tris nacionalinius prizus. „Cedevita“ supertaurės rungtynėse įveikė „Zagreb“, taurės finale – „Zadar“ 86:82, lygos finale – Zagrebo „Cibona“ 3:1.

„Cedevita“ apgynė teisę žaisti Eurolygoje, bet kelialapį į svarbiausią žemyno turnyrą gavo ne už nuopelnus Kroatijos varžybose, o už tai, kad antrus metus iš eilės pateko į Adrijos lygos finalą. Jame stipriausias Kroatijos klubas nusileido „Crvena Zvezda“ komandai.

Eurolygoje „Cedevita“ kol kas dar nė sykio nepateko į antrąjį etapą, o Europos taurės turnyre šiais metais nužygiavo iki aštuntfinalio.

18. Strasbūro SIG

(55 pergalės ir 13 pralaimėjimų)

Strasbūro SIG antrus metus iš eilės tapo Prancūzijos lygos reguliariojo sezono nugalėtoju, bet užsitraukė Limožo CSP prakeiksmą. Strasbūro ekipa „Pro A“ finale antrus metus iš eilės turėdama aikštės pranašumą pralaimėjo Limožo komandai. Tiesa, šįkart mažesniu skirtumu – 1:3 (pernai – sausai 0:3).

Pralaimėjimas lygos finale buvo didelė nesėkmė, nes SIG aiškiai dominavo Prancūzijos krepšinyje. Strasbūro komanda čempionato reguliariajame sezone laimėjo net 30 iš 34 rungtynių ir iškovojo abi taures. Lygos taurės finale SIG įveikė Le Mano „Sarthe“ ekipą 60:58, federacijos taurės – Portelio „Etoile“ komandą 87:74.

Iš Europos taurės Strasbūro klubas iškrito „Last 32“ etape.

19. Zelionos Guros „Stelmet“

(39 pergalės ir 17 pralaimėjimų)

Lenkijos lygos finale trečią sezoną iš eilės susirėmė tie patys klubai. Užpernai Zelionos Guros „Stelmet“ iškovojo pirmąjį istorijoje čempiono titulą, pernai jį perleido Zgoželeco „Turow“ klubui, o šiais metais vėl susigrąžino. „Stelmet“ lemiamoje serijoje pranoko nuolatinį varžovą 4:2.

Vis dėlto šie metai Zelionos Guros komandai buvo geresni negu 2013-ieji. „Stelmet“ savo kolekciją papildė prizu, kurio dar nebuvo laimėjęs – Lenkijos taure (finale įveikė Radomo „Rosa“).

Europos taurės turnyre „Stelmet“ krepšininkų rezultatai buvo labai kuklūs. Jie tarptautinį sezoną baigė jau po pirmojo etapo.

20. Jeruzalės „Hapoel“

(41 pergalė ir 17 pralaimėjimų)

Nors Jeruzalės „Hapoel“ galima vadinti antru garsiausiu Izraelio klubu, jo metraštyje iki šio sezono buvo didelė spraga – „raudonieji“ nė sykio nebuvo tapę šalies čempionais. Bet 2015-aisiais šis trūkumas buvo ištaisytas.

Kad pirmą kartą laimėtų auksą, Jeruzalės komandai net nereikėjo nugalėti Tel Avivo „Maccabi“ klubo. Tai padarė Eilato „Hapoel“ ekipa, kurią paskui lemiamoje dvikovoje sutriuškino Jeruzalės krepšininkai.

Jeruzalės ekipa su Tel Avivo „Maccabi“ susitiko dviejų kitų turnyrų finaluose. Lemiamose lygos taurės rungtynėse stipresni buvo „raudonieji“, Izraelio taurės – „geltonieji“. Jeruzalės komandos žygis į Europą buvo labai trumpas ir nutrūko jau Europos taurės reguliariajame sezone.

21. Limožo CSP

(39 pergalės ir 26 pralaimėjimai)

Limožo CSP nieko įspūdingo nenuveikė nei Eurolygoje, nei Europos taurės bei Prancūzijos lygos taurės turnyruose.

Ilgai gerų rezultatų laukusius savo gerbėjus Limožo krepšininkai bent iš dalis pamalonino tik pavasarį, kai pateko į Prancūzijos taurės pusfinalį, o tikrai gražią dovaną įteikė Prancūzijos pirmenybių finiše. Nors atkrintamąsias varžybas pradėjo iš trečiosios pozicijos, CSP laimėjo svarbiausias dvikovas ir apgynė šalies čempionės vardą.

Limožo komanda, finalo serijoje įveikusi Strasbūro ekipą 3:1, čempione tapo jau 11-ąjį kartą ir pagal titulus atsilieka tik nuo Liono-Vilerbano ASVEL.

22. Berlyno ALBA

(47 pergalės ir 23 pralaimėjimai)

Berlyno ALBA tapo kone maloniausiu pastarojo sezono Eurolygos atradimu. Nors „albatrosai“ sunkiai pateko į „Top 16“ etapą, jame iki paskutiniojo turo kovojo dėl vietos ketvirtfinalyje. Deja, pirmą kartą žengti į geriausių aštuoniukę Vokietijos sostinės komandai nepavyko.

ALBA nepavyko ir apginti teisės žaisti Eurolygoje. Berlyno krepšininkai lemiamoje dvikovoje – Vokietijos lygos pusfinalyje – pralaimėjo principiniu varžovu jau tapusiam „Bayern“ klubui 2:3. Vis dėlto visai be titulų ALBA neliko. Ji dar sezono pradžioje nugalėjo „Bayern“ ekipą Vokietijos supertaurės rungtynėse.

23. Milano „Emporio Armani“

(44 pergalės ir 25 pralaimėjimai)

Milano „Emporio Armani“ kartu su Tel Avivo „Maccabi“ – pagrindiniai pretendentai į didžiausio sezono nevykėlio vardą. Klubas, kurio brangiausio krepšininko atlyginimas buvo didesnis negu kai kurių „Serie A“ klubų biudžetas, neiškovojo nė vieno prizo.

Lombardijos klubui kelią visuose trijuose nacionaliniuose turnyruose pastojo „Banco di Sardegna“. Sasario ekipa nugalėjo Milano krepšininkus ir supertaurės finale, ir taurės finale, ir lygos pusfinalyje. Šios nesėkmės nubraukė nemažą iki tol „Emporio Armani“ nuveiktą darbą – 20 pergalių seriją ir pirmąją vietą Italijos lygos reguliariajame sezone. Eurolygoje „raudonieji bateliai“ pateko į „Top 16“ etapą, bet jų rezultatas buvo prastesnis nei 2013-2014 metų sezone.

24. Ostendės „Telenet“

(48 pergalės ir 13 pralaimėjimų)

Belgijos lygoje, kuri yra stipraiusia tarp neturinčių nuolatinės vietos Eurolygoje, šiais metais dominavo 16-ąjį kartą čempionu tapęs Ostendės „Telenet“ klubas. „Telenet“ krepšininkai daugiau nei įtikinamai užėmė pirmąją vietą reguliariajame sezone, o finale įveikė Monso-Eno „Belfius“ ekipą 3:1.

Į Ostendę šį sezoną nukeliavo ir Belgijos taurė bei supertaurė. Visus tris šalies krepšinio prizus „Telenet“ iškovojo jau trečią sezoną iš eilės.

Tačiau tarptautinėje arenoje Belgijos krepšinio lyderiai vėl nieko nepešė. Iš Europos taurės turnyro jie iškrito jau „Last 32“ etape.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.