EUROLYGA 2023

Lietuvos rinktinė naktį paliks Rygą

Lietuvos krepšinio rinktinė jau iš ketvirtadienio į penktadienį paliks Rygą ir kelsis į Europos krepšinio čempionato atkrintamųjų varžybų sostinę Lilį. Vos sužaidę paskutinį „Eurobasket 2015“ turnyro D grupės mačą su Čekija, lietuviai skubės ne į viešbutį ilsėtis, o Latvijos sostinės oro uostą, kur jų lauks „FIBA Europe“ organizacijos užsakytas lėktuvas, skraidinsiantis juos į Prancūziją.

Lietuvos krepšinio rinktinė šiandien išskrenda į Lilį.<br>G.Šiupario nuotr.
Lietuvos krepšinio rinktinė šiandien išskrenda į Lilį.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Modestas Krukauskas, specialiai lrytas.lt, Ryga (Latvija)

Sep 10, 2015, 10:55 AM, atnaujinta Oct 16, 2017, 2:39 PM

Kartu su Lietuvos krepšininkais skris dar trys D grupės komandos, užėmusios 1-4 vietas: jos garantuoja kelialapį į atkrintamuosius mačus.

Kol kas tiksliai jau žinoma, kad mūsų šalies žaidėjų bendrakeleiviais bus šios dienos varžovai čekai. Greičiausiai, vienu lėktuvu su šiomis komandomis turėtų skristi latviai ir belgai, tačiau savo šanso yra nepraradę ir ukrainiečiai.

Lietuviai iš Rygos viešbučio „Mercure“ šiandien vakare išvyks žaisti paskutiniosios akistatos grupėje jau su daiktais ir visa įranga. Po dvikovos Jono Kazlausko vedamos komandos lauks kelių valandų skrydis į Prancūziją – planuojama, kad Lilio oro uostą lėktuvas iš Rygos pasieks penktadienį apie 2 valandą nakties. Mūsų krepšininkų ir Čekijos rinktinės dvikova vyks ketvirtadienį nuo 21 val. 30 min.

Lilį pasiekę lietuviai, priklausomai nuo šios dienos mačo baigties, aštuntfinalyje susigrums su viena iš keturių C grupės komandų: greičiausiai, tai galėtų būti Slovėnijos, Gruzijos, Nyderlandų ar Makedonijos ekipos.

Jei lietuviai užimtų antrąją vietą D grupėje, ji savo aštuntfinalio mačą Lilyje žaistų jau šeštadienį. Tačiau jei mūsiškiai būtų pirmi, jie galėtų ilgiau pailsėti – kovą dėl „EuroBasket“ medalių Prancūzijoje jie pradėtų sekmadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.