EUROLYGA 2023

Po mačo su estais – garsių Lietuvos žmonių pasipiktinimas

„Lietuvos rinktinės vyrai tik paskutinę sekundę prisimena, kad sirgaliai prisipirko televizorių“, – tai vienas iš pokštų, skambančių po pastarųjų Lietuvos krepšinio rinktinės mačų Europos čempionate.

Lietuvos rinktinė tik po paskutinio metimo nugalėjo estus.<br>G.Šiupario nuotr.
Lietuvos rinktinė tik po paskutinio metimo nugalėjo estus.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-09-10 14:45, atnaujinta 2017-10-16 13:18

Po pralaimėjimo Belgijai trečiadienį sirgaliai ruošėsi saldžiai Lietuvos rinktinės pergalei. Jono Kazlausko komanda Rygoje susitiko su Estija, bet rungtynės nebuvo tokios, kokių tikėjosi didžioji dauguma aistruolių.

Lietuviams buvo itin sunku ir jiems teko gelbėtis. Galiausiai Lietuvos rinktinė šventė pergalę 64:62. Socialiniame tinkle „Facebook“ tai sukėlė daug emocijų.

„Vargo vakarienė... kai tenka šokinėti iš džiaugsmo patvarkius Estiją dviem taškais po beveik nerealaus Mačiulio metimo paskutinėmis sekundėmis. Per daug kosmoso turistų komandoje: Milaknis, Javtokas, Gailius, amžinai perspektyvus Kuzminskas ir, deja, Lekavičius. Iš praeities ūkų iškyla Turkija-2001 ir Lenkija-2009“, – rašė sportą puikiai išmanantis žurnalistas ir signataras Rimvydas Valatka.

Rašytojas ir žurnalistas Andrius Tapinas krepšinio rinktinę sugretino su futbolo rinktine. Lietuvos futbolo rinktinė šeštadienį 0:1 pralaimėjo Estijai, o antradienį savo aikštėje tik po įvarčio per pridėtą laiką 2:1 nugalėjo iš mėgėjų sudarytą San Marino komandą.

„OMG! Viskas! Yra! Paminklą Mačiuliui – rėkia abudu komentatoriai po paskutinę akimirką išplėštos pasak Rainio fantastiškos pergalės prieš San Ma...Estiją. Groja „Trys milijonai“. Džiūgaujam.

Turiu įtarimą, kad generaliniu mūsų futbolo ir krepšinio rinktinių rėmėju patyliukais tapo „Red tube“, – rašė A.Tapinas.

Ekonomistas Gitanas Nausėda priminė ir jau gerokai apdulkėjusį pokštą su Arvydu Saboniu.

„Su visa derama pagarba mūsų vyrų kovingumui (ypač Antanui Kavaliauskui), tačiau be Jono Valančiūno tai buvo dviejų visiškai lygiaverčių varžovų dvikova. Šį kartą belgiškas bumerangas suveikė į priešingą pusę ir Elektromarkt nesutaupė. Deja, kitame etape tokių komandų kaip Estija gali jau nebebūti. Gal, Arvydai, visgi išbėgsi į aikštelę???“, – socialiniame tinkle mintimis dalijosi G.Nausėda.

Komikas Mantas Stonkus juokais prašė pagalbos: „Man valerijono su kola ir ledu. Prašau.“

Kitas „Humoro klubo“ komikas Mantas Katleris pridūrė: „Užbelginom estus...“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.