EUROLYGA 2023

Po italų pergalės D. Gallinari siunčia linkėjimus A. Karnišovui

Italijos krepšinio žvaigždynas lengvu žingsniu įžengė į Europos krepšinio čempionato ketvirtfinalį. Italai 82:52 sutriuškino Izraelio rinktinę ir jau laukia varžovo ketvirtfinalyje.

Vienas Italijos rinktinės lyderių – D.Gallinari.<br>AP nuotr.
Vienas Italijos rinktinės lyderių – D.Gallinari.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Tautvydas Mikalajūnas, lrytas.lt spec. korespondentas, Lilis (Prancūzija)

Sep 13, 2015, 9:24 PM, atnaujinta Oct 16, 2017, 12:51 AM

O kas jis bus, paaiškės po Lietuvos ir Gruzijos akistatos. Tiesa, patys Italijos krepšininkai po aštuntfinalio mačo apie būsimą varžovą pernelyg negalvojo.

„Dabar mums svarbiausia – grįžti į viešbutį ir pailsėti“, – ištarė vienas ekipos lyderių Danilo Gallinari, kuris mače su Izraeliu pernelyg nežibėjo – pelnė 6 taškus ir atkovojo 4 kamuolius.

Tačiau net ir kuklus „Denver Nuggets“ ekipai atstovaujančio puolėjo indėlis nestrukdė Italijos ekipai. Jau pirmajame kėlinyje nuo varžovų atitrūkę italai visas rungtynes diktavo ritmą, o po didžiosios pertraukos susikrovė 30 taškų pranašumą.

„Nesitikėjome, kad bus tokios rungtynės. Tačiau mes labai gerai gynėmės. Be to, mes turime labai daug ginklų, kuriuos galime panaudoti įvairiose situacijose“, – kalbėjo puolėjas.

27 metų 208 cm ūgio krepšininkas išsisuko nuo atsakymo, kurio varžovo norėtų ketvirtfinlyje – Lietuvos ar Gruzijos.

„Šiame etape visos komandos pajėgios. Tiesiog reikia palaukti ir pamatysime“, – diplomatiškai atsakė Italijos krepšinio žvaigždė.

Tačiau D.Gallinari turi sąsajų su lietuvišku krepšiniu – Denverio komandos generalinio direktoriaus asistento pareigas užima buvęs krepšininkas Artūras Karnišovas.

„Pirmiausia noriu pasakyti labas Artūrui Karnišovui. Jis yra labai geras žmogus ir labai džiaugiuosi, kad jis dirba Denverio klube“, – šyptelėjo D.Gallinari.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.