EUROLYGA 2023

Rinktine tikėjusiems sirgaliams – daugiau nei 50 tūkst. eurų

Sidabrą Europos vyrų krepšinio čempionate laimėjusi šalies rinktinė suteikė realios finansinės naudos Lietuvos sirgaliams. Už itin svarbias lietuvių pergales čempionate prekybos tinklas „Elektromarkt“ krepšinio gerbėjams grynaisiais grąžins daugiau nei 50 tūkst. eurų sumą.

Lietuva šiemet džiaugėsi ne viena ar keliomis rinktinės pergalėmis – „EuroBasket“ čempionate lietuviai iškovojo 7 laimėjimus.<br>G.Šiupario nuotr.
Lietuva šiemet džiaugėsi ne viena ar keliomis rinktinės pergalėmis – „EuroBasket“ čempionate lietuviai iškovojo 7 laimėjimus.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 22, 2015, 5:29 PM, atnaujinta Oct 14, 2017, 11:17 AM

Sirgaliams naudos atnešė reikšmingos krepšininkų pergalės grupėje ir laimėjimai prieš Gruzijos, Italijos bei Serbijos komandas. Įveiktas grupės barjeras, o vėliau – kiekvienos krepšininkų laimėtos rungtynės jiems reiškė 5 proc. didėjančią pirkinio kainos dalį, kuri po čempionato bus pirkėjams sumokėta grynaisiais. Visos svarbios pergalės sirgaliams sukaupė iki 20 proc. nuolaidą ir suteikė galimybę džiaugtis penktadaliu pigesniu pirkiniu.

Prekybos tinkle „Elektromarkt“ daugiau nei 500 pirkėjų įsigijo televizorius, už kuriuos grąžinamų pinigų suma buvo susijusi su nacionalinės vyrų krepšinio rinktinės rezultatais. Kiekvienam televizoriaus pirkėjui grynaisiais bus atseikėta nuo 20 iki 780 eurų.

„Esame ne tik rinktinės rėmėjai, bet ir aistringi sirgaliai, tad mielai krepšinio gerbėjams būtume grąžinę ir 25 proc. pirkinių sumos. Lyginant su čempionato auksu, mums tai neatrodytų labai skausminga. Kita vertus, ne mažiau džiaugsmingai sumokėsime savo pirkėjams ir dabartinę sumą. Tai mūsų padėka klientams už tai, kad jie sirgo ir tikėjo mūsų mylimais sportininkais. Didžioji dauguma prieš čempionatą akcijoje užsiregistravusių ir televizorius pirkusių sirgalių išreiškė savo tikėjimą puikiu lietuvių krepšininkų pasiruošimu“, – sakė prekybos tinklui „Elektromarkt“ atstovaujančios bendrovės „Mediashop“ valdybos pirmininkas Aleksandras Tumakovas.

Pasak A. Tumakovo, didžiausios pirkimo apimtys prieš pat Europos krepšinio čempionatą įrodo, kad Lietuvos krepšinio sirgaliai besąlygiškai tikėjo mūsų krepšininkų pergalėmis.

„Rugsėjo 16-osios pergalė prieš italus ketvirtfinalio rungtynėse paskatino antrąją aktyvaus pirkimo bangą. Šių rungtynių rezultatai daugelį krepšinio gerbėjų įkvėpė galvoti apie lietuvių dalyvavimą finale. Po pergalės prieš italus, kartu su augančia čempionato aistra, didėjo ir pirkimo apimtys“, – kalbėjo „Mediashop“ valdybos pirmininkas.

Prekybos tinklas „Elektromarkt“ jau ketvirtus metus iš eilės yra oficialus Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės rėmėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?