EUROLYGA 2023

Ispanai buria monstrišką rinktinę olimpiadai: M. Gasolis sutiko

Europos krepšinio čempionate triumfavę ispanai jau dabar laikomi realiausiais ir vieninteliais pretendentais smogti pasaulio krepšinio madų dievukams JAV rinktinės žaidėjams olimpiadoje. Vos tik Ispanija „Eurobasket“ finale 80:63 nugalėjo Lietuvą, ekipos pradėjo dairytis į kitų metų olimpines žaidynes.

M.Gasolis teigė, kad mielai žais Rio de Žaneiro olimpiadoje.<br>AFP/Scanpix nuotr.
M.Gasolis teigė, kad mielai žais Rio de Žaneiro olimpiadoje.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-09-23 16:09, atnaujinta 2017-10-14 07:47

Prisijunkite prie lrytas.lt sportas sirgalių komandos ir tapkite nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite PATINKA arba LIKE.

Būtent Rio de Žaneire Ispanija gali turėti dar galingesnę komandą nei Senojo žemyno pirmenybėse. Šįkart Ispaniją į priekį traukė naudingiausiu turnyro žaidėju pripažintas Pau Gasolis. Būtent gynybą prieš jį akcentavo praktiškai visų varžovų treneriai, bet sulaikyti jo – niekam nepavyko.

Rio de Žaneiro žaidynėse prie jo tikrai prisijungs ir brolis Marcas Gasolis.

„Jeigu būsiu sveikas, mielai žaisiu olimpiadoje. Galiu užtikrinti, kad būčiau žaidęs ir olimpinės atrankos turnyre“, – „Gigantes“ sakė 30 metų 216 cm ūgio „Memphis Grizzlies“ vidurio puolėjas.

Ispanai tikisi, kad prie ir taip spalvingo žvaigždyno kitąmet prisijungs ir 33 metų „New York Knicks“ įžaidėjas Jose Calderonas, 24 metų „Minesotta Timberwolves“ įžaidėjas Ricky Rubio.

Ispanijos rinktinės gerbėjai lauks žinių ir iš sunkiojo krašto ir vidurio puolėjo pozicijose žaisti galinčio „Oklahoma City Thunder“ atstovo 26 metų 208 cm ūgio Serge'o Ibakos.

Ispanijos ir Lietuvos rinktinės Europos čempionate užsitikrino vietą Rio žaidynėse. Komandoms atrankoje žaisti nereikės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.