EUROLYGA 2023

LKL prezidentas: „Tikiu, kad galime pasivyti Ispanijos lygą“

Galingiausia Europoje nacionalinė krepšinio lyga – Ispanijos ACB – yra pavyzdys, kokiu keliu turi eiti Lietuvos krepšinio lyga.

R.Milašius mano, kad LKL Europoje – penkta pagal lygį.<br>D.Umbraso nuotr. iš archyvo
R.Milašius mano, kad LKL Europoje – penkta pagal lygį.<br>D.Umbraso nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 27, 2015, 9:10 AM, atnaujinta Oct 13, 2017, 11:25 AM

„Ispanijos ACB pirmauja visur: pagal krepšinio lygį, čempionato pajėgumą, rinkodaros išvystymą, komunikaciją, – „Lietuvos rytui“ sakė LKL komercijos direktorius Žygimantas Surintas. – Kitu pavyzdžiu laikau Vokietijos lygą. Krepšinis toje šalyje tikrai nėra svarbiausias sportas, bet krepšinio Bundeslygos vadyba, manau, mažai kuo nusileidžia Ispanijai.

LKL prezidentas Remigijus Milašius pritaria: „ACB sukuria labai gerą produktą. Žinoma, kol kas sunku tikėtis, kad LKL komandos galėtų būti taip pat finansiškai stiprios kaip Ispanijos, nes šalia nėra didžiųjų futbolo klubų, kurių dėka pinigai ateina ir į greta veikiančius krepšinio klubus. Pavyzdžių pilna: Madrido „Real“, „Barcelona“. Tačiau mūsų tikslas – sekti ispanus ir ateityje jiems net prilygti bent jau vadybos srityje“.

Vertindamas visas Europos krepšinio lygas R.Milašius mano, kad LKL dabar yra maždaug penktoje pozicijoje: „Nuosekliai kylame. Man pavyko į LKL suburti gerus specialistus ir esu įsitikinęs, kad vadybiniu potencialu lenkiame ir gerokai didesnių valstybių krepšinio lygas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.