EUROLYGA 2023

R. Seibučio atsakymai apie „Žalgirį“ – saldūs kaip cukraus vata

R.Seibutis tikino, kad atiduos visas jėgas, siekiant pergalių tiek LKL, tiek ir Eurolygoje.<br>P.Mantauto nuotr.
R.Seibutis tikino, kad atiduos visas jėgas, siekiant pergalių tiek LKL, tiek ir Eurolygoje.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-10-05 15:29, atnaujinta 2017-10-11 21:18

Atsidavęs savo darbui profesionalas ir šiltai bendraujantis už aikštelės ribų – toks yra Kauno „Žalgirio“ krepšinio ekipos naujokas Renaldas Seibutis.

Prisijunkite prie lrytas.lt sportas sirgalių komandos ir tapkite nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite PATINKA arba LIKE.

Kalbėdamas su „Žalgiris TV“ trisdešimtmetis 198 cm ūgio atakuojantis gynėjas prisipažino – dar prieš padedant parašą po kauniečių pasiūlymu žaidėjas jautė didžiulį palaikymą iš kitų žalgiriečių, rungtyniavusių kartu su R.Seibučiu Lietuvos vyrų krepšinio rinktinėje.

„Dar prieš ateinant į Kauno „Žalgirį“ buvo didelis palaikymas iš kitų krepšininkų. Tai man labai malonu kaip žmogui, kaip žaidėjui. Pokalbių apie strategijas tuomet nebuvo, aišku, kaip ir visada turime aukščiausius tikslus ir metai iš metų tai nesikeičia. Labai džiaugiuosi prisijungęs prie puikaus klubo, puikios organizacijos ir tikiuosi, kad sezonas bus puikus“, – apie pradžią Kauno komandoje kalbėjo iš Šventosios kilęs krepšininkas.

Pradėjęs treniruotes su kitais žalgiriečiais krepšininkas atskleidė, jog užaugo kartu su istorinėmis „Žalgirio“ klubo pergalėmis, kurios formavo ir būsimus tuomet dar tik pradedančio žaisti krepšinį R.Seibučio karjeros siekius.

„Kai tik pradėjau lankyti krepšinio treniruotes Kauno „Žalgiris“ tiek Lietuvoje, tiek Europoje buvo didelė jėga. Tuomet žalgiriečiai laimėjo Eurolygos turnyrą Miunchene. Tai buvo ypatingas įvykis man kaip jaunam, dar tik pradedančiam žaisti krepšinį jaunuoliui. Emocionaliai stebėdavau visas „Žalgirio“ rungtynes ir kažkur širdyje labai tikėjausi, kad sunkiu darbu vieną dieną žaisiu apsivilkęs žalius marškinėlius su užrašu „Žalgiris“. Labai tuo džiaugiuosi, – atvirai teigė žaidėjas.

Tačiau laidos rengėjai neužsiminė, kad R.Seibutis tris sezonus atstovavo Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipai.

Krepšininkas dar negalėjo pasakyti ir apie savo vaidmenį ekipoje.

„Visada sakiau, kad reikia vietą ar rolę klube išsikovoti. Ir su laiku viskas susidėlios į vietas. Kol kas dar anksti kalbėti apie savo vaidmenį ekipoje, viską sudėlios treneriai ir tada matysime, kaip bus siekiama mus išnaudoti, kokiose sistemose žaisiu. Bet esu pasirengęs iššūkiams“, – kalbėjo dar praėjusį sezoną Turkijoje kovojęs krepšininkas.

Sezonui prasidėjus, R.Seibutis atskleidė, kad komandoje esantys krepšininkai sukuria ypatingą „Žalgirio“ dvasią, kurią ypatingai džiaugiasi dukart Europos vicečempionas.

„Nuo pat pirmųjų akimirkų kai sužinojau, kad eisiu į Kauno klubą, jautėsi „Žalgirio“ dvasia, dar net nepradėjus sezono. Ir nuo pirmųjų dienų, kuomet esu čia oficialiai, treniruočių sistemoje esu labai patenkintas, esame kaip šeima“, – pasakojo R.Seibutis.

Klubo spaudos atstovai patikino, kad prieš sezoną žaidėjai turi kažką pasižadėti, tad R.Seibutis sakė: „Kaip visada galiu pasakyti, kad atiduosiu visas jėgas siekiant pergalių tiek vietinėje lygoje, tiek ir Europoje. O laikas parodys, kaip man seksis“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kaip Ukrainai laimėti karą?