EUROLYGA 2023

V. Buzas: dirbame įvairiose srityse ir neketiname sustoti

Prabėgusį savaitgalį Vilniaus „Litexpo“ parodų rūmuose vyko tradicinė sporto mugė, o joje krepšinio akcentų tikrai netrūko.

D.Radlinsko nuotr.
D.Radlinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 5, 2015, 8:32 PM, atnaujinta Oct 11, 2017, 7:41 PM

Šeštadienį Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšinio ekipos kapitonas Antanas Kavaliauskas pasakė garsiąją frazę, jog „niekada nežais Kauno „Žalgiryje“, o sekmadienį sostinės krepšinio piramidės principus pristatinėjo jaunieji „Perlo-MRU“ talentai ir žaviosios „Kibirkšties“ merginos.

„Lietuvos ryto“ dublerius sporto festivalyje atstovavo ekipos treneris Arvydas Gronskis, klubo vadybininkas Vytautas Buzas ir jau trečiąjį sezoną čia žaidžiantis Gytis Brazauskas.

„Šioje komandoje rungtyniauja geriausi visų Vilniaus krepšinio mokyklų auklėtiniai ir absolventai. Reikia turėti labai aiškią viziją, jeigu norime ateityje raškyti pergales Lietuvoje ir tarptautinėje arenoje“, – teigė strategas.

Paklaustas, kur sostinės krepšinį jis mato dar po 5 metų, A. Gronskis sakė: „Norėčiau, kad Vilniuje krepšinį žaistų ne tik talentingiausi miesto ir rajono, bet ir visos šalies jaunimas. Galbūt ne viskas mums pasiseks iš karto, bet tik dirbdami galime tikėtis ilgalaikės sėkmės ir stabilių rezultatų“.

V. Buzas „Perlo-MRU“ spalvas kaip žaidėjas gynė 3 pastaruosius sezonus, o šiemet jau pats rūpinasi krepšininkų gerove.

„Žaidėjai turi turėti geras sąlygas sportuoti ir gyventi, būti pavalgę, pailsėję ir negalvoti apie pašalinius dalykus, o tik apie pergalių siekimą ir tobulėjimą“, – tokiais siekiais ir vadovaujuosi dirbdamas. Kviečiu vilniečius apsilankyti ekipos namų rungtynėse Mykolo Romerio universiteto salėje. Klubas šį sezoną yra paruošęs daug naujovių. Aktyviai dirbame ties socialiniais projektais, komunikacija, įvairiomis akcijomis ir neketiname sustoti“, – sakė vadybininkas.

Tuo metu dvidešimtmetį liepos mėnesį paminėjęs G. Brazauskas pabrėžė, kad didelę paspirtį nesustoti sportuoti jam davė „Lietuvos ryto“ 2009 m. iškovoti titulai. Tuomet vilniečiai triumfavo visuose turnyruose, kokiuose tik dalyvavo – Europos ir LKF taurėse bei LKL ir BBL čempionatuose. Krepšininkas taip pat minėjo, kad motyvacijos siekti profesionalo kelio gerokai pridėjo ir buvę jo treneriai Vilniaus krepšinio mokykloje (VKM).

G. Brazauskas renginio pabaigoje pasiūlė jaunajam savo kolegai išbandyti taiklumą nuo baudų metimo linijos. 14-likmetis VKM auklėtinis per minutę atliko 11 taiklių metimų ir buvo apdovanotas „Lietuvos ryto“ atributika.

Artimiausias namų rungtynes „Perlas-MRU“ žais šį penktadienį. NKL čempionate šeimininkai priims Palangos „Palangą“. Įėjimas nemokamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.