EUROLYGA 2023

G. Krapikas paaiškino, kodėl ant suolo laikė R. Seibutį

G.Krapikas džiaugėsi lengva pergale.<br>P.Mantauto nuotr.
G.Krapikas džiaugėsi lengva pergale.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 7, 2015, 10:33 PM, atnaujinta Oct 11, 2017, 11:24 AM

„Svarbu, kad pergalė buvo iškovota ne tik pagrindinio žaidėjo indėliu, bet ir tų, kurie ilgiau buvo be krepšinio. Pavyzdžiui, Kasparas Vecvagaras, ilgai buvęs be krepšinio šįvakar galėjo parodyti, kad yra įgijęs formą ir bus žaidėjas, kuriuo galėsime pasitikėti kitais momentais“, – po pirmųjų LKL rungtynių namuose sakė Kauno „Žalgirio“ treneris Gintaras Krapikas.

„Žalgiris“ trečiadienį savo arenoje 78:43 sutriuškino Alytaus „Dzūkiją“. Tiesa, šių rungtynių starte „Dzūkija“ spurtavo 7:2, bet per tris kitus kėlinius bendrai pelnė vos 22 taškus. Antrajame ir trečiajame kėliniuose alytiškiai įmetė po 7 taškus, o ketvirtajame – 8.

G.Krapiko minėtas K.Vecvagaras pelnė 9 taškus, o komandą į priekį vedė I.Vougioukas, surinkęs 18 taškų.

„Pirmajame kėlinyje prieš žaidimą du prieš du buvome pernelyg pasyvūs. Tada susikaupėme ir pamatėme visai kitokį vaizdą“, – kalbėjo G.Krapikas.

„Žalgiriui“ tai buvo trečioji pergalė iš eilės. Šiose rungtynėse „Žalgiris“ vertėsi be prieš Europos čempionatą ekipą papildžiusio Renaldo Seibučio.

„Jis nežaidė, nes Prienuose jam labai stipriai perskėlė lūpą, kurią teko siūti, – paaiškino G.Krapikas. – Saugojau žaidėją, bet jeigu situaciją būtų pareikalavusi, būčiau panaudojęs ir jį. Bet pasinaudojau situacija, kad nebuvo būtinybės. Dar porą dienų žaizda gis ir jis galės pilnai dalyvauti treniruotėse ir rungtynėse.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.