EUROLYGA 2023

Geležinis R. Kurtinaitis: nustatė taisykles „Chimki“ žvaigždėms

Vienas skambiausių šio tarpsezonio perėjimų tapo Maskvos srities „Chimki“ iš Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) atgal į Europą atviliotas Aleksejus Švedas.

R.Kurtinaitis nustatė griežtas taisykles „Chimki“ žaidėjams.<br>M.Patašiaus nuotr.
R.Kurtinaitis nustatė griežtas taisykles „Chimki“ žaidėjams.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

krepsinis.net

Oct 15, 2015, 7:59 PM, atnaujinta Oct 9, 2017, 6:22 PM

Prisijunkite prie lrytas.lt sportas sirgalių komandos ir tapkite nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite PATINKA arba LIKE.

Gynėjas dar žaisdamas CSKA gretose garsėjo kaip pastovus Maskvos barų lankytojas, kur praleisdavo ne vieną naktį. Kalbama, jog taurelės nevengdavo ir rungtynių išvakarėse.

Nors „Chimki“ vyr. treneris Rimas Kurtinaitis vylėsi, jog A.Švedas subrendo ir surimtėjo, trenerį pasiekė žinios, kad vienas ekipos lyderių jau spėjo pabuvoti viename iš Maskvos barų.

„Mane neramina Švedo dalyvavimas naktiniame gyvenime, nes prieš sudarant kontraktą turėjome susitarimą, jog dėl to problemų nebus, bet mane pasiekė kalbos, kad Švedas buvo pastebėtas viename iš Maskvos barų.

Gavau nuotraukas, kurios buvo darytos po rungtynių, prieš laisvą dieną. Vyrai turėjo tam progą – Vialcevo jubiliejus, o Dragičiui neseniai gimė vaikas. Tikiuosi, kad jie elgėsi tinkamai. Kol kas nedarau iš to tragedijos, nes pasitikiu žaidėjais.

Jie uždirba tokius didelius pinigus, kad turi suprasti savo atsakomybę. Jeigu bus pažeista drausmė, esame numatę baudas. Dieną prieš rungtynes žaidėjai lovose turi būti vėliausiai 23 valandą“, – pasakojo treneris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.