EUROLYGA 2023

G. Krapikas po pergalės: „Svarbiausia, kad sutvarkėme gynybą“

Kauno „Žalgirio“ treneris Gintaras Krapikas po pergalės prieš Zeliona Guros „Stelmet“ nesišypsojo. „Žalgiris“ 66:62 palaužė Lenkijos klubą ir Eurolygą pradėjo pergale, tačiau strategas turėjo labai daug ką pasakyti savo krepšininkams. Į ketvirtąjį kėlinį „Žalgiris“ žengė atsilikdamas 46:53, bet tada užsmaugė varžovus jų pačiu ginklu.

G.Krapikas pasidžiaugė, kad komanda sutvarkė gynybą.<br>P.Mantauto nuotr. iš archyvo
G.Krapikas pasidžiaugė, kad komanda sutvarkė gynybą.<br>P.Mantauto nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 16, 2015, 10:20 PM, atnaujinta Oct 9, 2017, 2:24 PM

Prisijunkite prie lrytas.lt sportas sirgalių komandos ir tapkite nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite PATINKA arba LIKE.

„Žinojome, kad rungtynės bus labai sunkios, nes susirinks daug sirgalių. Pradžioje mūsų žaidimas strigo, tačiau galiausiai parodėme, kad turime daugiau patirties. Svarbiausia, kad lemiamu momentu sutvarkėme gynybą“, – sakė G.Krapikas.

Būtent ketvirtajame kėlinyje „Žalgiris“ ėmė aktyviau ir sėkmingiau gintis bei pelnyti taškus. Ketvirtąjį kėlinį „Žalgiris“ laimėjo 20:9.

Sirgaliai po mačo garsiausiai plojo Pauliui Jankūnui. Iniciatyvos ėmęsis žalgirietis pelnė 17 taškų ir atkovojo 11 kamuolių.

Spaudos konferencijoje po rungtynių abiejų komandų treneriai negailėjo vienas kitam gerų žodžių.

„Sveikinu „Žalgirį“ su pergale. Mes laimėjo tris ketvirčius, tačiau krepšinio rungtynėse žaidžiami keturi. Paskutinėmis minutėmis mums pritrūko susikaupimo. Padarėme klaidų ir nepataikėme baudų metimų“, – sakė „Stelmet“ treneris Sašo Filipovskis.

„Sveikinu S.Filipovskį ir jo komandą. Rungtynės buvo puikios. Mes buvome geresni ketvirtajame kėlinyje, nes likome susikaupę. Dėkoju savo žaidėjams“, – sakė G.Krapikas.

„Tai buvo įdomios rungtynės žiūrovams – intriguojančios iki paskutinių sekundžių. Mes sugebėjome atsigauti ketvirtajame kėlinyje“, – džiaugėsi kauniečių kapitonas Paulius Jankūnas.

„Liūdna, bet mums pritrūko sėkmės. Dariaus avo darbą, bes komanda tai nėra vienas Moldoveanu. Mums reikia eiti į salė ir toliau treniruotis, kad laimėtume kitas rungtynes“, – kalbėjo „Stelmet“ lyderis rumunas Vladas Moldoveanu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.