EUROLYGA 2023

Lyg kasdienybė: A. Bogutas ketvirtąkart susilaužė nosį

A.Bogutas<br>APF nuotr.
A.Bogutas<br>APF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-10-16 15:55, atnaujinta 2017-10-09 15:15

Ikisezoninės NBA rungtynės praėjusio sezono lygos čempionui Andrew Bogutui baigėsi trauma. Ją galima vadinti jau eiline įprasta trauma – australas ir vėl per rungtynes susilaužė nosį. Tai jau ketvirtoji 213 cm ūgio „Golden State Warriors“ ekipos žaidėjo tokio pobūdžio trauma.

Prisijunkite prie lrytas.lt sportas sirgalių komandos ir tapkite nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite PATINKA arba LIKE.

Nosis krepšininkui lūžo per „Golden State Warriors“ ekipos dvikovą su „Houston Rockets“. Likus kovoti 50 sek. iki antrojo kėlinio pabaigos, puldamas „Rockets“ žaidėjas  K.J. McDanielsas ranka netyčia vožė A.Bogutui per nosį ir šiam nieko neliko, kaip liūdnai konstatuoti – ji ir vėl lūžo.

Tiesa, australas nevyko iškart į ligoninę, o ant atsarginių žaidėjų suolo pasižiūrėjo komandų akistatą iki pabaigos. Šiame mače NBA čempionai be vargo įveikė lietuvio Donato Motiejūno atstovaujamą „Rockets“ 123:101.

„Dabar negaliu kvėpuoti dešine šnerve. Velnias, tai jau ketvirtas kartas, kai man sulaužo nosis. Ko ji visiems kliūną?, – bėdavojo A.Bogutas. – Jau šiandien ar šeštadienį man padarys nosies operaciją ir tikiuosi, kad paskutiniuose priešsezoniniuose mačuose aš vėl būsiu aikštėje. Teisa, jau su apsaugine kauke“.

A.Bogutas NBA pasižymi traumų kiekiu – nė vieną sezoną jis nesužaidė be sopulių. Tik deviutiniame 2005-ųjų sezone jis sužaidė 82 mačus, o visais kitais metais labiau sedėjo ant atsarginių žaidėjų suolo. 2008-ųjų ir 2012 metų sezonuose jis aikštėje pasirodė vos daugiau kaip trisdešimtyje rungtynių, o 2011 metų sezone – vos 12-oje dvikovų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.