EUROLYGA 2023

„Neptūnui“ įbaugintoje Jeruzalėje teko pajusti teroro įtampą

Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkams teko patirti, ką reiškia didžiulė įtampa Izraelyje. Visą spalį Jeruzalės gatvėse tvyro baimė dėl jaunų palestiniečių antpuolių. Žudikai tiesiog Jeruzalės gatvėse ar viešajame transporte peiliais badė žmones.

Palestinietis rodo, kad po drabužiais nesineša ginklo. Tik po tokios patikros Izraelio pareigūnai jį praleidžia į vieną iš Jeruzalės rajonų.<br>AP nuotr.
Palestinietis rodo, kad po drabužiais nesineša ginklo. Tik po tokios patikros Izraelio pareigūnai jį praleidžia į vieną iš Jeruzalės rajonų.<br>AP nuotr.
Izraelyje – įtampa.<br>AP nuotr.
Izraelyje – įtampa.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Oct 22, 2015, 12:04 PM, atnaujinta Oct 8, 2017, 1:10 PM

Prisijunkite prie lrytas.lt sportas sirgalių komandos ir tapkite nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite PATINKA arba LIKE.

Dar sekmadienį Izraelio kariai nušovė keturis peiliais besišvaisčiusius palestiniečius, o vieną sužeidė. Nuo spalio 1 dienos kilusi smurto banga kainavo 7 žydų ir 41 palestiniečio gyvybę. Jeruzalėje yra dislokuotos gausios saugumo pajėgos, o gyventojai nesijaučia saugūs.

Trečiadienį Jeruzalėje „Neptūnas“ žaidė Europos taurės rungtynes. Komanda apsistojo penkių žvaigždučių „Leonardo Plaza“ viešbutyje.

Ir nors viešbutis buvo gerai apsaugotoje teritorijoje, „Neptūno“ klubas sulaukė įspėjimo neiti į miestą.

Įtampą Jeruzalėje yra tekę pajusti ir Vilniaus „Lietuvo ryto“ krepšininkams. Prieš keletą metų „Lietuvos rytą“ per Jeruzalę lydėjo ginkluoti motociklininkai, ginkluotų pareigūnų autobusiukas. Netgi „Lietuvos ryto“ komandos autobuse buvo trys ginkluoti pareigūnai.

Trečiadienį „Neptūnas“ 59:74 pralaimėjo Jeruzalės „Hapoel“ krepšininkams. Tai buvo antroji „Neptūno“ nesėkmė Europos taurėje. Iš viso Klaipėdos klubui tai buvo penktasis pralaimėjimas iš eilės. „Neptūnas“ triskart iš eilės krito ir LKL pirmenybėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.