EUROLYGA 2023

A. Kavaliauskas: „Visi esame kalti dėl to, kas įvyko“

„Lietuvos ryto“ vidurio puolėjas A.Kavaliauskas pelnė 16 taškų, bet liko nusivylęs savo komandos gynyba rungtynėse su „Žalgiriu“.<br>P.Mantauto nuotr.
„Lietuvos ryto“ vidurio puolėjas A.Kavaliauskas pelnė 16 taškų, bet liko nusivylęs savo komandos gynyba rungtynėse su „Žalgiriu“.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 25, 2015, 6:21 PM, atnaujinta Oct 7, 2017, 10:09 PM

Antanas Kavaliauskas po pralaimėtų rungtynių „Žalgiriui“ sunkiai rinko žodžius bandydamas paaiškinti, kodėl „Lietuvos rytui“ nepavyko mesti iššūkio kauniečiams.

Vilniečių vidurio puolėjas pelnė 16 taškų atkovojo 9 kamuolius ir buvo naudingiausias komandoje – 18 balų. Tačiau to nepakako – pirmoje šį sezoną LKL lyderių akistatoje „Žalgiris“ šventė pergalę 79:70.

„Negalima taip gintis kaip mes šiandien. Negalima taip pulti, kaip mes puolėme pusę rungtynių, – sakė A.Kavaliauskas. – Per pirmąjį kėlinį praleidome 20 taškų, per antrąjį – 26, per trečiąjį – 16, per ketvirtąjį – 17. Akivaizdu – reikėjo daug agresyviau gintis nuo pat pradžių. Ir čia yra visų žaidėjų, kurie buvo aikštėje, kaltė. Yra užduotys, bet jos neatliekamos“.

Galbūt „Lietuvos ryto“ žaidėjai iš anksto palūžo prieš principinį varžovą?

„Niekada. Visų komandų šansai būna penkiasdešimt prieš penkiasdešimt ir laimi tie, kurie labiau kovoja. Neįmanoma deramai nenusiteikti tokioms rungtynėms kaip su „Žalgiriu“. Reikia kautis ir galo, rodyti dantis“, – kalbėjo „Lietuvos ryto“ komandos kapitonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.