EUROLYGA 2023

D. Adomaitis dabar tikisi pikto „Lietuvos ryto“ vizito

Klaipėdos „Neptūno“ vyr. treneris Dainius Adomaitis po Europos taurės varžybose iškovotos pergalės (99:90) prieš rusų milijonieriaus valdomą ir net penkis itin pajėgius amerikiečius savo gretose turinčią Volgogrado „Krasnyj oktiabr“ (Rusija) komandą, gyrė klaipėdiečius už kovingumą ir nuoširdų atsidavimą.

D.Adomaitis gyrė savo komandą.<br>Vidmanto Balkūno nuotr. iš archyvo.
D.Adomaitis gyrė savo komandą.<br>Vidmanto Balkūno nuotr. iš archyvo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 28, 2015, 8:54 PM, atnaujinta Oct 7, 2017, 4:43 AM

„Didžiuojuosi šiais vyrais. Jei jūs matytumėte, kaip šie vyrai dirba per treniruotes, kaip visi stengiasi, aukojasi, tada suprastumėte apie ką aš kalbu. Kiekvienas treneris nori turėti taip dirbančius vyrus. Jie šios pergalės labai norėjo ir to nusipelnė. Vyrai tiesiog degė noru saviems žiūrovams padovanoti tą pergalę, džiugu, kad pavyko“, – kalbėjo „Neptūno“ vyr. treneris.

Jis gyrė 17 taškų pelniusį (per pirmus du kėlinius metė 100 proc. taiklumu – 5/5 tri., 2/2 baudos, tačiau vėliau prametė du tritaškius) Travisą Baderį.

„Visi labai norėjo pergalės ir buvo susikaustę, tačiau tie taiklūs tolimi Baderio šūviai išjudino komandą. Baderis buvo „karštas“. Jo tritaškiai metimai davė šviežio oro gurkšnį, kuris įkvėpė visus ir pradėjome žaisti tokį krepšinį, kokį demonstruojame per treniruotes. Ačiū sirgaliams už puikią atmosferą. Tai buvo svarbi pergalę prieš šeštadienio rungtynes su Vilniaus „Lietuvos rytu“. Ypač psichologiškai. Dvikovoje su „Krasnyj oktiabr“ nedarėme daug klaidų. Kova dėl atšokusių kamuolių dar nėra tokia, kokios noriu, todėl tam turime skirti dėmesį treniruočių metu. „Lietuvos rytas“ po pralaimėjimo atvažiuos dar piktesnis. Jie pralaimėjo du mačus iš eilės ir jų tokia situacija, kad trečių rungtynių pralaimėti nebegali. Mes žaidžiame namuose ir neslepiame ambicijų juos nugalėti“, – teigė Klaipėdos ekipos treneris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.