EUROLYGA 2023

Turkijos karštyje prakaitavęs G.Krapikas: „Nusipelnėme pergalės“

Gintaras Krapikas patenkintas. Jam pavyko įminti Izmyro „Pinar Karsiyaka“ komandos mįslę ir išsivežti pergalę iš Turkijos. Kauno „Žalgiris“ ketvirtadienį po netaiklaus varžovų tritaškio 68:66 nugalėjo „Pinar Karsiyaka“ komandą ir Eurolygos C grupėje įsirašė antrąją pergalę.

G.Krapikas dėkojo komandai už solidų žaidimą.<br>P.Mantauto nuotr. iš archyvo
G.Krapikas dėkojo komandai už solidų žaidimą.<br>P.Mantauto nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 30, 2015, 8:14 AM, atnaujinta Oct 6, 2017, 11:08 PM

„Izmyre atmosfera – nuostabi ir mes žinojome, kaip sunku bus čia žaisti. Daug aukšto lygių komandų čia pralaimi. Dėkoju savo žaidėjams už solidų krepšinį. Manau, kad mes nusipelnėme pergales, – sakė G.Krapikas. – Mums buvo labai svarbu sustabdyti greitas varžovų atakas, nes jie turi daug gerų atletų ir greitai atakuojančią komandą. Mes gerai ties tuo padirbėjome ir tai tapo viena priežasčių, kodėl laimėjome.“

Likus žaisti dvi minutes iki mačo pabaigos rezultatas buvo 64:64. Tuomet P.Jankūnas pataikė vieną baudos metimą iš dviejų. Varžovams atsakyti nepavyko ir netrukus jau R.Seibutis metė baudas. Jis irgi pataikė vieną metimą. „Žalgiris“ pirmavo 68:66 ir turkai dar galėjo laimėti, bet paskutinis tritaškis buvo netaiklus.

„Mums tai buvo blogas vakaras. Mūsų varžovai – labai stiprūs ir patyrę. Nepataikėme daug tritaškių ir padarėme daug klaidų. Ypač pirmajame kėlinyje. Dar prametėme ir paskutinį metimą. Mums nepasisekė“, – sakė „Pinar Karsiyaka“ treneris Ufukas Sarica.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.