EUROLYGA 2023

Marcelo Nicola: „Laimėjome, nes apsigynėme“

„Pradėjome rungtynes nervingai, jausdami spaudimą ir turėjome problemų. Kai sutvarkėme gynyba, įnešėme energijos ir atgavome pasitikėjimą“, – sakė Vilniaus „Lietuvos ryto“ treneris Marcelo Nicola po 72:62 laimėtų LKL rungtynių Klaipėdoje prieš „Neptūną“.

M.Nicola.<br>„Indre Pix“ nuotr.
M.Nicola.<br>„Indre Pix“ nuotr.
D.Adomaitis.<br>„Indre Pix“ nuotr.
D.Adomaitis.<br>„Indre Pix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

2015-10-31 17:09, atnaujinta 2017-10-06 13:43

Tai buvo šeštoji vilniečių pergalė per 7 rungtynes ir jie pirmenybėse užima antrąją vietą įkandin visus 6 mačus laimėjusio Kauno „Žalgirio“.

„Išskyrus pirmąjį, tris kėlinius gynėmės gerai. O tai suteikė mums užtikrintumo puolant, – kalbėjo M.Nicola. – Jokių abejonių – pergalę lėmė gynyba“.

Petrauką treneris akcentavo, kad reikia taisyti gynybą.

„Kai praleidi lengvus taškus, pulti darosi sunkiau, nes tenka žaisti penkiese prieš penkis. O kai apsigynėme, galėjome atakuoti greičiau ir taip įgyti pranašumą“, – sakė M.Nicola.

Rokas Giedraitis Klaipėdoje sužaidė puikiai, kai tritaškiais vilniečiai persvėrė rezultatą.  Gal jis komandai jau svarbesnis už toje pat pozicijoje žaidžiantį Deividą Gailių, kuris gimtajame mieste liko šešėlyje?

„Visi dvylika žmonių mūsų komandoje yra svarbūs. Bet svarbiausia – kiekvienas privalo būti bet kurią akimirką pasirengęs kovoti“, – atsakė M.Nicola.

„Pirma rungtynių pusė buvo tikrai gera. Bet tos pora minučių trečiajame kėlinyje, kai padarėme kelias klaidas, leido „Lietuvos rytui“ grįžti į rungtynes. Viskas susideda iš mažų detalių, ypač ginantis. O mes antroje pusėje padarėme per daug klaidų gindamiesi“, – sakė „Neptūno“ treneris Dainius Adomaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.