EUROLYGA 2023

G.Krapikas: „Jei sirgaliai lemtų sėkmę, laimėtume Eurolygą“

G.Krapikas žaidėjams priekaištų neturėjo.<br>P.Mantauto nuotr.
G.Krapikas žaidėjams priekaištų neturėjo.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Modestas Krukauskas

Nov 6, 2015, 9:22 PM, atnaujinta Oct 5, 2017, 11:38 AM

„Labas vakaras – ačiū Kaunui už šaunią atmosferą“ – linksmai spaudos konferenciją pradėjo „Barcelona“ ekipos treneris Xavi Passualis. Ir liūdėti jis neturėjo dėl ko – jo vedama ekipa Kauno „Žalgirio“ tvirtovėje palaužė žalgiriečius 85:78 ir į Eurolygos C grupės turnyro lentelę įsirašė trečiąją sėkmę. Kauno klubas liko su dviem laimėjimais.

„Mums tai buvo labai svarbios ir sunkios rungtynės, džiaugiuosi, kad susitvarkėme su užduotimi“, – ispaniškai spaudos konferencijoje kalbėjo Katalonijos ekipos strategas.

„Didelių priekaištų savo vyrams tikrai neturiu. Tik gaila, kad žaidėme prie tokios sirgalių armijos ir nepasisekė nugalėti. Norėjosi padovanoti pergalę jiems“, – po antrojo šio sezono pralaimėjimo Eurolygoje kalbėjo „Žalgirio“ treneris Gintaras Krapikas.

– Įvertinkite rungtynes?

– Pergalei vien noro neužteko. Ypač antroje mačo dalyje, kai „Barcelona“ viską įmetė. O mes, nors ir turėjome gerą statistiką po lenta, gerai metėme dvitaškius, baudas, tačiau pataikėme vos 3 tolimus metimus iš 15. Šie tritaškiai ir buvo mums problema. Tai ir neleido juos įveikti.

Tikrai nesvajojome, kad varžovus priversime mesti vos 60 taškų, tačiau mes planavome pelnyti 80 taškų. Tie tritaškiai mus atmetė atgal.

– Šiandien mažai rungtyniavo Brockas Motumas.

– Mes turime 12 žaidėjų – negaliu visiems padalinti laiko po lygiai.

– Šiose rungtynėse buvo pilna arena. Tačiau ji nepadėjo nugalėti. Gal tie sirgaliai nėra jau tokia jėga, kuri gali padėti laimėti?

– Žinote, jei viskas tik priklausytų nuo sirgalių, tai klubas išpirktų visus bilietus visoms rungtynėms ir mes laimėtume Eurolygą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.