EUROLYGA 2023

Kobe Bryanto atsisveikinimas su krepšiniu – po Rio žaidynių?

Kobe Bryantas niekaip neranda savojo žaidimo NBA, todėl 37-erių metų veteranas, paskutiniais metais kamuotas traumų, vis dažniau pagalvoja apie karjeros pabaigą.

K.Bryantas galvoja apie karjeros pabaigą.<br>AFP/Scanpix nuotr.
K.Bryantas galvoja apie karjeros pabaigą.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 10, 2015, 12:57 PM, atnaujinta Oct 5, 2017, 12:44 AM

Apie tai jis užsiminė ir „Los Angeles Lakers“ treneriui Byrone'ui Scottui, o dar prieš sezoną kalbėjosi ir su JAV rinktinės vadovu Jerry Colangelo.

Tada jie kalbėjosi apie K.Bryanto galimybes žaisti 2016 metų Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse. Tada krepšininkas nedavė tiesaus atsakymo, tačiau dabar pripažįsta, kad apsivilkti rinktinės aprangą būtų jo svajonė.

„Tai man reikštų labai daug. Manau išlaikyčiau tuos pačius santykius su vyrukais, kuriuos turiu ir dabar. Tai būtų nuostabu“, – sakė gynėjas.

Pabaigti karjerą atstovaujant „Lakers“ ir iškovojus olimpinių žaidynių auksą būtų tobuliausias variantas krepšininkui. Panašu, kad pats K.Bryantas vis labiau užsidega šia idėja.

„Jaučiu, kad galiu suteikti lyderystės ir pagerinti žaidimą gynyboje. Vis dar galiu puikiai gintis“, – sakė „Lakers“ narys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.