EUROLYGA 2023

Pasirengimą pradėjusi moterų rinktinė žada pergales

„Laiko turime labai nedaug, todėl dirbsime koncentruotai“, – treniruotės pradžioje sakė R.Samulėnas.<br>musukrepsinis.lt nuotr.
„Laiko turime labai nedaug, todėl dirbsime koncentruotai“, – treniruotės pradžioje sakė R.Samulėnas.<br>musukrepsinis.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 16, 2015, 8:10 PM, atnaujinta Oct 4, 2017, 4:45 AM

Lietuvos moterų krepšinio rinktinė pirmadienio vakarą Kėdainių arenoje pradėjo pasirengimą 2017 metų Europos čempionatui. Pasirengti pirmajam mačui naujojo vyr. trenerio Rimvydo Samulėno vadovaujamos lietuvės turi vos penkias dienas.

Todėl jau pirmąją treniruotę keturiolika geriausių šalies krepšininkių kartojo derinius.

„Laiko turime labai nedaug, todėl dirbsime koncentruotai“, – treniruotės pradžioje sakė R.Samulėnas.

Jau anksčiau jis buvo sakęs, kad Lietuvos rinktinės braižas radikaliai nesikeis, gal tik daugiau dėmesio bus skirta gynybai.

Ateinantį šeštadienį lietuvės Rygos olimpinio centro salėje susikaus su Latvijos ekipa, o lapkričio 25 dieną Kėdainių arenoje – su Slovėnijos rinktine. Įėjimas į šias rungtynes yra nemokamas.

Treniruočių stovykloje R.Samulėnui padeda naujasis asistentas – Alfredas Vainauskas, krepšinio analitikas Remigijus Bardauskas, dirbęs su Lietuvos merginų jaunimo rinktine ir Lietuvos vyrų rinktinės fizinio rengimo treneris Sigitas Kavaliauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.