EUROLYGA 2023

Prošvaistė: Donatas Motiejūnas jau žino pasirodymo NBA mače datą

Lietuvos krepšinio rinktinės ir NBA „Houston Rockets“ žaidėjas Donatas Motiejūnas jau skaičiuoja dienas iki mačo, kai jis galės išbėgti kovojant šio sezono NBA čempionate. Krepšininkas, daugiau kaip 6 mėnesius tęsiantis reabilitaciją po stuburo išvaržos operacijos, antradienį, greičiausiai, gavo gerų žinių iš medikų ir savo džiaugsmais pasidalijo „Twitter“ socialiniame tinkle.

Donatas Motiejūnas
Donatas Motiejūnas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 17, 2015, 6:27 PM, atnaujinta Oct 4, 2017, 2:04 AM

„Tik norėjau pasakyti, kad esu dėkingas visiems už palaikymą. Ačiū, kad neužmiršote manęs. Skaičiuoju dienas“, – komentarą šypseną papildęs parašė D.Motiejūnas.

Maža to – lietuvis nusifotografavo linksmoje asmenukėje „Rockets“ ekipos bazėje, užsidėjęs ant galvos raištį.

25-erių metų D. Motiejūnas jau kurį laiką aktyviai tęsė reabilitaciją po nugaros operacijos, tačiau jo sugrįžimas užtrūko. Buvo manoma, kad krepšininkas su „Rockets“ pradės treniruotis spalio pabaigoje, tačiau

„Houston Chronicles“ žurnalistas savo laiku teigė, kad D.Motiejūno sugrįžimas į komandą gali įvykti tik gruodžio mėnesį.

ESPN.com „Rockets“ generalinis direktorius Darylas Morey paaiškino, kodėl D.Motiejūnas dar vis negalėjo žaisti.

Paklaustas, ar žino, kada numatytas lietuvio sugrįžimas į aikštę, jis atsakė: „Nežinau. Čia svarbiausias medikų žodis. Jis jau žaidžia aikštėje, bet negali turėti kontakto. Kadangi tai nugaros trauma, dabar medikai nori, kad raumuo, kuris svarbus nugarai ir kojoms, būtų toks stiprus, koks buvo anksčiau. O gal ir dar stipresnis. Be to, medikai laukia, kada jo raumenys bus subalansuoti. Kai šie aspektai bus geri, užsidegs žalia šviesa“, – sakė D.Morey.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.