EUROLYGA 2023

Po pergalės Kšyštofas Lavrinovičius: „Mes šiandien „kaifavome“

Vilniaus „Lietuvos rytas“ trečiadienį iškovojo dar vieną pergalę Europos taurės turnyre – po trijų iš eilės pralaimėjimų, galiausiai įveikta pajėgi Stambulo „Besiktas“ komanda 103:92. Labiausiai prie vilniečių pergalės prisidėjo jau veteranų tituluojamas Kšištofas Lavrinovičius, įmetęs 28 taškus ir gelbėjęe komandą sunkiais momentais. Ypač, kai 11 taškų turėjusi sostinės komanda pateko į duobę ir vos nepaleido pergalės iš rankų.

K.Lavrinovičius<br>M.Kulbio nuotr.
K.Lavrinovičius<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-11-18 21:52, atnaujinta 2017-10-03 22:40

„Lietuvos ryto“ krepšininkas ir  Atėnų AEK aukštaūgis Loukas Mavrokefalidis  pasidalijo naudingiausio Europos taurės turnyro šeštojo turo žaidėjo laurus. Dvikovoje su Volgogrado „Kranyj Oktiabr“ 31 metų 210 cm ūgio graikas pelnė 28 taškus, sugriebė 10 kamuolių ir surinko 36 naudingumo balus.

35-erių 209 cm ūgio „brolis“ mače su „Bešiktaš“ įmetė 28 taškus ir taip pat surinko 36 naudingumo balus. - Kas lėmė tokį pasikeitimą – galbūt, net ir jūsų atgimimą?, – buvo paklaustas daugiausiai – 28 taškus – „Lietuvos ryto“ ekipoje pelnęs Kšyštofas Lavrinovičius.

– Na, man šiandien „ėjo“, kitą dieną – kitiems. Bet buvo ir mano tam tikro broko: matau, kad privalau dar jį taisyti. tačiau esmė – mes visi buvome emociškai nusiteikę kovai... Patys matėte, kad visiškai kitaip žaidėme.

- Šiandien dominavo puolimas prieš gynybą. Tai reiškia, kad kitaip su Stambulo komanda negalėjote žaisti?

– Šiandien stengėmės kovoti ir žaisti lengvesnį krepšinį. Treneris sudėliojo kuo paprastesnius derinius, kad nereikėtų daug galvoti, sukti galvą, kaip tą derinį  atlikti. Mes kaifavome, mėgavomės šia kova... Buvo labai gerai.

- Prieš pat mačo pabaigą patekote į duobę: nuo rezultato 90:79, jis tapo 90:89. Nebijojote, kad pergalė išslys?

– Jo, būna tokių momentų, kai sirgaliai gali pagalvoti, kad viskas negerai. Bet galiu aiškiai pasakyti, kad šios dienos mače mes kontroliavome situaciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.