EUROLYGA 2023

Be D. Blatto klimpstančiai „Cavaliers“ – aiški „Raptors“ žinutė

Davidas Blattas jau seniai nevadovauja „Cleveland Cavaliers“, tačiau po Europą užkariavusio trenerio atleidimo, kai iš jo vairą perėmė Tyronas Lue, NBA vicečempionus persekioja tos pačios problemos, rašo AP.

D.DeRozanas (dešinėje) tempia „Raptors“.<br>USA Today Sports/Scanpix nuotr.
D.DeRozanas (dešinėje) tempia „Raptors“.<br>USA Today Sports/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 21, 2016, 11:51 AM, atnaujinta Jun 1, 2017, 2:32 AM

Su D.Blattu „Cavaliers“ buvo laimėję 30 rungtynių ir patyrę 11 pralaimėjų. Po jo atleidimo T.Lue pasiekė 19 pergalių ir suklupo 9 kartus.

Kol Klivlando klubas stengiasi suprasti, kaip išnaudoti Kevine'ą Love'ą, sustiprinti gynybą ir atrasti stabilumą, kuris užtikrintų kelią link čempionų titulo, „Raptors“ įsiveržė į „Cavaliers“ horizontą ir neduoda jiems ramybės.

„Raptors“ laimėjo paskutines ketverias rungtynes ir tik viena pergale atsilieka nuo Rytų konferencijoje pirmaujančios LeBrono Jameso kariaunos.

Ir tą Kanados krepšininkai pasiekė be traumuotų Jono Valančiūno, DeMarre'o Carrollo ir Jameso Johnsono.

„Nėra lengva tvarkytis su traumomis, kai iškrenta svarbūs žaidėjai. Tikrai sunku, bet mes tiesiog bandome tai išgyventi“, – teigia „Raptors“ lyderis DeMaras DeRozanas.

Jis kartu su Kyle'u Lowry sudaro vieną geriausių lygos gynėjų duetą, o Dwane'as Casey ir jo trenerių štabas puikiai išnaudoja Luisą Scolą, Bismacką Biyombo ir Patricką Pattersoną.

„Mes visada buvome ta komanda, kuri turėjo įveikti nepalankias situacijas. To iš mūsų visada reikalavo treneriai. Mūsų vyrukai nesiskundžia. Mes priimame tai, kas mums duota ir iš to padarome ką galime“, – teigia D.DeRozanas.

Pergalingas „Raptors“ duetas – K.Lowry ir D.DeRozanas per kiekvienas rungtynes prie baudų metimo linijos stoja bent 15 kartų ir taip suteikia „Raptors“ puolimui agresuvymo.

Tačiau nepaisant to, ar „Raptors“ sugebės atimti iš „Cavaliers“ pirmąją vietą Rytų konferencijoje, jie supranta, kad svarbiausia – atkrintamosios varžybos.

„Raptors“ per klubo istoriją yra laimėjusi tik vieną atkrintamųjų varžybų seriją.

„Žaidėjų atsidavimas, nuotaikos ir tęstinumas – aukštame lygyje. Dar turime daug vietos tobulėjimui, tačiau tiek puolant, tiek ginantis dabar žaidžiame taip, kaip ir norėtume“, – sako „Raptors“ treneris D.Casey.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.