EUROLYGA 2023

Latvis Kristapas Porzingis lenkėsi rusų krepšinio garsenybei

Latvijos krepšinio talentas Kristapas Porzingis nutarė nelikti nuošalyje ir pagerbti bene garsiausią Rusijos krepšininką, o dabar šios šalies krepšinio federacijos prezidentą Andrejų Kirilenką. Pirmadienio vakarą „Utah Jazz“ klubas, kuriame rusas žaidė dešimt metų, surengė savotišką atsisveikinimą su buvusia Rusijos krepšinio žvaigžde. Pagerbimas vyko prieš „Jazz“ akistatą su „Los Angeles Lakers“ komanda, kurios gretose taip pat yra žvaigždė, kuri traukiasi iš NBA – Kobe Bryantas.

K.Porzingis jaunystėje.<br>instagram
K.Porzingis jaunystėje.<br>instagram
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 29, 2016, 9:56 AM, atnaujinta May 31, 2017, 8:15 AM

Nors „New York Knicks“ klube žaidžiantis latvis tądien kovojo išvykoje su „New Orleans Pelicans“ komanda, vis dėlto socialiniame tinkle „Instagram“ K.Porzingis išplatino nuotrauką, neva darytą prieš dešimt metų.

„Žaidimo diena. Tai mano retro nuotrauka su AK47 marškinėliais. Visada buvau didelis jo gerbėjas“, – parašė K.Porzingis, minėdamas A.Kirilenkos pravardę NBA – žaidėją vadino pagal rusiško automato – AK 47 – pavadinimą.

Pats A.Kirilenka padėkojo K.Porzingiui, parašęs atsakymą: „Kaip greitai bėga laikas. Kristapas Porzingis prieš dešimt metų? O dabar labai kietas žaidėjas Niujorke. Linkiu galingos karjeros NBA. Ačiū jam už nuotrauką.“ 

Pagerbimas Jutoje įvyko itin skambus – ne tik dėl atsisveikinimo su A.Kirilenka. „Lakers“ (15/59) komanda pirmadienį patyrė pralaimėjimą net 48 taškų skirtumu – 75:123 (16:34, 21:30, 21:34, 17:25) nepasipriešino „Jazz“ (37/37) krepšininkams.

48 taškų deficitu „Lakers“ taip pat pralaimėjo 2014 metais prieš „Clippers“ klubą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.