EUROLYGA 2023

Davidas Blattas grįš į NBA? Gali treniruoti „Knicks“ klubą

„New York Knicks“ klubą artimiausiu metu gali sukrėsti permainos, kurios turėt pradžiuginti Davidą Blattą. Su Tel Avivo „Maccabi“ Eurolygos viršūnę užkariavęs D.Blattas 2014 metais sulaukė kvietimo į NBA, kur iškart ėmė vadovauti „Clevaland Cavaliers“ ekipai, susigrąžinusiai Lebroną Jamesą.

D.Blattas gali prisijungti prie „Knicks“ klubo.<br>AFP/Scanpix nuotr.
D.Blattas gali prisijungti prie „Knicks“ klubo.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 12, 2016, 6:52 PM, atnaujinta May 29, 2017, 4:22 AM

Tačiau 56 metų treneris sausį buvo atleistas ir nedirbo jokiame klube. Bet dabar jis yra vienas pagrindinių kandidatų treniruoti „Knicks“ komandą.

Šiuo metu prie „Knicks“ vairo stovi laikinasis treneris Kurtas Rambis, siekiantis užsitikrinti vyriausiojo trenerio kėdę ilgesniam laikui, bet klubo prezidentas legendinis Philas Jacksonas nori pakalbėti su kitais kandidatais. Tai atskleidė ESPN.

Vienas jų – D.Blattas. Jis pernai nuvedė „Cavaliers“ iki NBA finalo, bet neiškovojo čempionų žiedų. Daug kartų į diskusijas apie tai, ar nesutaria su L.Jamesu patekęs treneris galiausiai buvo atleistas, nors ekipos rezultatai nebuvo prasti.

D.Blatto pergalių procentas – 73 procentai ir NBA istorijoje tokius skaičius užfiksaviusiam treneriui dar niekada nebuvo parodytos durys.

D.Blatto darbo kokybę gerai žino „Knicks“ generalinis direktorius Steve'as Millsas, kuris su juo kartu žaidė Prinstono universitete.

Manoma, kad Ph.Jacksonas dar labai norėtų pakalbėti su „Golden State Warriors“ asistentu Luke'u Waltonu. Galimybe pasikalbėti susidomėjo ir „Knicks“ legenda Patrickas Ewingas, dirbantis asistentu „Charlotte Hornets“ klube.

Tarp galimų trenerių – Brianas Shaw, Tomas Thibodeau, Jeffas Van Gundy ar Markas Jacksonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar jau aiškūs „Eurovizijos“ favoritai?