EUROLYGA 2023

Tel Avivo „Maccabi“ taikinys – Mindaugas Kuzminskas

Tel Avivo „Maccabi“ komanda yra labai rimtai nusiteikusi kitam sezonui ir kruopščiai formuoja pajėgią sudėtį. Pranešama, jog ekipos taikinyje atsidūrė lietuvis Mindaugas Kuzminskas.

M.Kuzminskas.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
M.Kuzminskas.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

krepsinis.net

Apr 14, 2016, 3:46 PM, atnaujinta May 28, 2017, 10:53 PM

Pasak Izraelio žurnalistų, klubas yra rimtai susidomėjęs galimybe prisivilioti puolėją, jei tik šis liks Europoje, o ne išvyks į NBA.

M.Kuzminsko sutartis su Malagos „Unicaja“ komanda baigs galioti artėjančią vasarą. Neabejojama, kad Malagos ekipoje jis tikrai nebeliks, mat po puikaus sezono lietuvis patraukė kur kas pajėgesnių klubų dėmesį. O ir „Unicaja“ turėtų keliauti žaisti į Europos taurę.

Eurolygoje M.Kuzminskas per 21 minutę pelnydavo po 12 taškų, atkovodavo po 3,4 kamuolio ir atlikdavo po 1 rezultatyvų perdavimą. Ispanijos čempionate puolėjo statistika per 20 minučių siekia 10,3 taško, 2,8 atkovoto kamuolio bei 1,2 rezultatyvaus perdavimo.

Tel Avivo klubas iš Belgrado „Crvena zvezda“ komandos jau atsiviliojo Maiką Zirbesą ir Quincy Millerį bei taip pat kviečiasi Stefaną Jovičių. Vasarą į „Maccabi“ atkeliaus ir Keithas Langfordas, Sonny Weemsas bei Richardas Hendrixas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.