EUROLYGA 2023

T.Pačėsas apie likusius mačus: „Tikslas – gerai parduoti“

„Gerai parduoti“, – Tomas Pačėsas juokdamasis taip atsakė į klausimą, kokius tikslus Vilniaus „Lietuvos rytui“ kels per likusias LKL reguliariojo sezono rungtynes.

T.Pačėsas neneigė, kad dvikovoje su „Žalgiriu“ leido sau eksperimentuoti.<br>G.Bitvinsko nuotr.
T.Pačėsas neneigė, kad dvikovoje su „Žalgiriu“ leido sau eksperimentuoti.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Remigijus Kazilionis

Apr 17, 2016, 7:31 PM, atnaujinta May 28, 2017, 2:26 PM

Po sekmadienio vakarą Kaune 74:79 pralaimėto mačo „Žalgiriui“ vilniečių treneris neatrodė nusiminęs, nes lyderių dvikovos baigtis nieko nelėmė reguliariojo sezono lentelėje: „Žalgiris“ bus pirmas, „Lietuvos rytas“ – antras.

„Sveikinu „Žalgirį“ su pelnyta pergale. Bet noriu pasveikinti ir savo komandą, kad nepasidavėme, kovojome, – sakė T.Pačėsas. – Koją pakišo per daug padarytų klaidų, ypač elementariose situacijose. Tokios rungtynėse vienas du prarasti kamuoliai lemia galutinį rezultatą. Mums trūko dviejų aukštų žaidėjų – Adamo Lapetos ir Antano Kavaliausko. Bandysime kuo greičiau įvesti juos į formą“.

T.Pačėsas neneigė, kad dvikovoje su „Žalgiriu“ leido sau eksperimentuoti, ilgai žaidęs „žemu“ penketu: „Pabandėme daug naujų dalykų, pamatėme, ką galime ir ką reikia tobulinti“.

„Pergalė yra pergalė, ypač – prieš principinį varžovą. Nuteikia optimistiškai – sakė „Žalgirio“ treneris Šarūnas Jasikevičius. – Žaidėme normaliai, susikūrėme aibes progų mesti laisvi, bet vėl nepataikėme. Momentais atrodėme tikrai gerai, bet kartais dovanodavome lengvų taškų“.

Š.Jasikevičius pridūrė: „Jie sprendė savo reikalus, mes – savo“.

„Sunkios rungtynės, viskas sprendėsi paskutinėmis minutėmis. Pradžioje gavome šaltą dušą – pamatėme, kad „Lietuvos rytas“ čia atvažiavo laimėti. Bet laiku grįžome į rungtynes, apsigynėme, persvėrėme rezultatą ir pabaigoje išlaikėme pranašumą“, – sakė „Žalgirio“ puolėjas Edgaras Ulanovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.