EUROLYGA 2023

„Panathinaikos“ nusitaikė į Šarūną Jasikevičių

Antradienį Graikijos krepšinio čempionas Atėnų „Panathinaikos“ uždarė gėdingą šio sezono puslapį – ekipa nesugebėjo prasibrauti į Eurolygos finalo ketverto kovas, pralaimėjusi ketvirtfinalio seriją 0:3. Iškart po to komandos vadovai atleido komandos trenerį Aleksandrą Džordževičių ir suskubo ieškoti naujos pamainos. Kalbama, kad graikai vilioja Kauno „Žalgirio“ trenerį Šarūną Jasikevičių, kuris su kauniečių klubu turi trejų metų sutartį.

Šarūnas Jasikevičius<br>V.Bitvinsko nuotr.
Šarūnas Jasikevičius<br>V.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 20, 2016, 1:43 PM, atnaujinta May 28, 2017, 7:17 AM

Eurolygos ketvirtfinalio barjero neperžengusi „Panathinaikos“ vėlų antradienio vakarą atsisveikino su treneriu Saša Džordževičiumi. Po paskutiniųjų pralaimėtų ketvirtfinalio serijos rungtynių Vitorijos „Laboral Kutxa“ ekipai strategas susitiko su komandos savininku ir bendradarbiavimą nusprendė nutraukti taikiai.

Dar sausio pabaigoje buvo pasigirdusios naujienos, kad A.Džordževičiaus kėdė braška. Vis tik tada komanda grįžo į pergalių kelią ir treneris liko poste.

Graikijos žiniasklaida praneša, jog serbo vietą gali užimti Argiris Pedoulakis, dirbęs „Panathinaikos“ ekipoje 2012–2014 metais. Jis pastaruoju metu treniravo ir Kazanės „Uniks“ klubą. Tuo tarpu portalas sport24 tikina, kad graikai bando susisiekti ir su „Žalgirio“ treneriu Šarūnu Jasikevičiumi, kad jis perimtų klubo vadovavimą.

Praėjusiais metais jau sklandė gandai, kad Šarui siūloma „Panathinaikos“ klubo trenerio kėdė, tačiau pats lietuvis tikino, kad nori labiau apšilti kojas trenerio darbe, todėl pasirinko kauniečių ekipą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.