EUROLYGA 2023

D. Motiejūno prakaitas tapo smūgiu „Warriors“: versis be S.Curry

Stephenas Curry antrojo kėlinio pabaigoje paslydo ant neseniai kritusio Donato Motiejūno prakaito ir negalėjo pabaigti ketvirtųjų Vakarų konferencijos ketvirtfinalio serijos rungtynių tarp „Houston Rockets“ ir „Golden State Warriors“.

USA Today Sports nuotr.
USA Today Sports nuotr.
S.Curry patyrė traumą.<br>AP nuotr.
S.Curry patyrė traumą.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 25, 2016, 7:58 PM, atnaujinta May 27, 2017, 4:07 PM

Nors NBA čempionės titulą ginanti „Warriors“ užtikrintai laimėjo 121:94 ir serijoje iki keturių pergalių pirmauja 3:1, tačiau toliau turės verstis be S.Curry.

Pirmadienį jam atlikti tyrimai. Didelių pažeidimų jie neaptiko, bet gynėjas vis tiek dėl kelio išnarinimo nežais mažiausiai dvi savaites, o reabilitacija gali užtrukti ir ilgiau. Tai reiškia, kad „Warriors“ be savo lyderio turės pabaigti seriją su „Rockets“ ir jeigu pateks į kitą etapą, jame taip pat turės versti be jo.

Kitame etape čempionų greičiausiai lauks „Los Angeles Clippers“ išbandymas, kurie laimi seriją prieš „Portland Trail Blazers“ 2:1 ir yra vadinami poros favoritais.

S.Curry šiame sezone rinko net po 30,1 taško ir yra realiausiais pretendentas ir vėl būti pripažintu geriausiu lygos žaidėju.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.