EUROLYGA 2023

„Sirenų“ triumfas pažymėtas dar vienu LMKL lankomumo rekordu

Po pirmadienio dienos mačo į Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) istoriją įrašytas ne tik istorinis Kauno rajono „Hoptrans-Sirenų“ triumfas finale, bet ir dar vienas šio sezono lankomumo rekordas.

Žiūrovai Garliavoje<br>lmkl.lt nuotr.
Žiūrovai Garliavoje<br>lmkl.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-04-26 11:34, atnaujinta 2017-05-27 15:08

„Hoptrans-Sirenų“ ir Marijampolės „Sūduvos“ ketvirtąsias finalo serijos rungtynes stebėjo net 1400 sirgalių ir tai yra geriausias šio sezono rezultatas. Finale Kauno rajono ekipa 3:1 įveikė marijampolietes. Prieš tai geriausias sezono rezultatas taip pat priklausė Kauno rajono klubui, kuomet antrąjį finalo serijos mačą Garliavos sporto centre stebėjo 1100 žiūrovų.

1400 žiūrovų – yra trečias rezultatas pagal žiūrovų lankomumą per visą lygos istoriją.

Geriausias visų laikų LMKL lankomumo rekordas buvo užfiksuotas 2007-2008 metų sezone. 2007 metų spalio 18 dieną tuometinės Rygos TTT ir Vilniaus TEO rungtynes stebėjo net 2500 sirgalių, o antras rezultatas buvo užfiksuotas taip pat tą pačią dieną. Šiaulių „Rūtos“ ir Kauno „Laisvės“ susitikimą stebėjo 2000 žiūrovų.

LMKL ir patys klubai pasirūpino, kad lemiamas kovas stebėti būtų kaip įmanoma smagiau. Sirgaliai savo kišenes papildė „TopSport“ eurais, mėgavosi „Valio“ jogurtais, žavėjosi šokėjų pasirodymais, o pertraukėles buvo užpildomos puikia muzika. Komandos pačios organizavo sirgalių keliones į išvykos rungtynes.

Lyga klubus už pastangas vadyboje įvertins apdovanojimais. Iškilminga LMKL uždarymo ceremonija – jau rytoj, trečiadienį, Raudondvario dvare.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.