EUROLYGA 2023

„Thunder“ žvaigždė K.Durantas šaipėsi – viešai išvadino idiotais

K.Durantas nesismulkino – išvadino varžovą ir klubo savininką idiotais.
K.Durantas nesismulkino – išvadino varžovą ir klubo savininką idiotais.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 26, 2016, 9:37 AM, atnaujinta May 27, 2017, 3:39 PM

Prieš penktąsias NBA Vakarų konferencijos ketvirtfinalio serijos rungtynes aistros virė ne aikštėje, o už jos ribų: milijonierius Markas Cubanas nutarė paaiškinti, kas yra kas krepšinyje. „Dallas Mavericks“ klubo savininkas rėžė, kad vienintelė „Oklahoma Thunder“ klubo superžvaigždė yra Kevinas Durantas, o Russellas Westbrookas – tik žvaigždė.

„Kevinas Durantas yra tikra vienintelė „Thunder“ komandos superžvaigždė. R.Westbrookas yra lyg ir žvaigždė, tačiau jau tikrai ne superžvaigždė“, – pareiškė prieš penktąją serijos akistatą M.Cubanas.

R.Westbrookas, sužaidęs puikias rungtynes, pelnė 36 taškus, atkovojo 12 kamuolių, atliko 9 rezultatyvius perdavimus, vedė ekipą į priekį ir privertė M.Cubaną su ekipa užbaigti šį NBA sezoną.

Po mačo vykusioje spaudos konferencijoje, paklaustas, ką galėtų R.Westbrookas atsakyti „Mavericks“ savinininkui, K.Durantas perėmė iniciatyvą ir sumalė M.Cubaną į miltus. „Jis yra idiotas. Neklausykite jo – jis idiotas. Tik tiek galima apie jį pasakyti. Jis idiotas. Kitas klausimas“, – nedaugžodžiavo „Thunder“ klubo puolėjas.

Nors R.Westbrookas turėjo atsakyti ir į klausimą apie „Mavericks“ krepšininką Charlie Villanueva, kuris provokavo gynėją dvikovos metu, K.Durantas netylėjo ir apie jį išrėžė diagnozę.

„Jis taip pat visiškas idiotas“, – teigė įsijautęs K.Durantas.

Šį sezoną R.Westbrookas vidutiniškai renka po 23,5 taško, atlieka po 10,4 rezultatyvaus perdavimo ir atkovoja po 7,8 kamuolio. Jis jau surinko 18 trigubų dviženklių ir tai geriausias NBA rezultatas per 20 metų.

Kitame etape Oklahomos ekipa susigrums su „San Antonio Spurs“ krepšininkais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.