EUROLYGA 2023

NBA sirgalius drėbė: „Rytų konferencija – klozeto verta skylė“

Ne visiems šio sezono NBA atkrintamųjų varžybų ketvirtfinalio kovos kelia susižavėjimą. Ypač Rytų konferencijos batalijos. Vienas sirgalius viešai išreiškė itin negatyvią poziciją. Portale „Deadspin“ publikuojamas krepšinio aistruolio tekstas, kuriame jis neslepia antipatijos visoms septynioms Rytų konferencijos ketvirtfinalio komandoms, išskyrus „Cleveland Cavaliers“, rašo krepsinis.net.

Sirgaliaus manymu, ir „Raptors“ klubas nėra tas, kuris galėtų grumtis Rytų konferencijos finale.
Sirgaliaus manymu, ir „Raptors“ klubas nėra tas, kuris galėtų grumtis Rytų konferencijos finale.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt ir krepsinis.net inf.

Apr 28, 2016, 7:24 PM, atnaujinta May 27, 2017, 6:49 AM

„Mane aplankė slogus suvokimas, stengiantis neužmigti, stebint penktąsias serijų rungtynes iš Atlantos ir Toronto: šios komandos yra niekam tikusios. Sudarykite geriausių šių keturių komandų – „Hawks“, „Celtics“, „Pacers“ ir „Raptors“ – žaidėjų dešimtuką ir jis vis tiek pralaimės seriją penkiomis rungtynėmis bet kuriai iš trijų stipriausių Vakarų konferencijos ekipų.

Geriau žiūrėsiu beisbolą. Kokio tragiško lygio yra Rytų konferencijos atkrintamųjų pirmasis etapas... Ten yra „Miami Heat“, kurios pagrindiniai septyni krepšininkai yra vidutiniškai 92,7 metų amžiaus, o šios komandos puolimas pastaruosiuose dvejuose serijos su „Hornets“ mačuose buvo paremtas tikėjimu, kad Luolas Dengas pradės pataikyti tritaškius kaip Stephenas Curry.

Na, bet tam tikromis aplinkybėmis galima tikėti, kad „Heat“ galėtų pakovoti su „Cavaliers“, įveldama juos į „senukų žaidimą“. Visų kitų šios konferencijos atkrintamųjų dalyvių vieta yra klozeto skylė.

Paklausykite, juk mes visi puikiai žinome, kuo pasibaigs Rytų konferencijos atkrintamosios akistatos. „Cavaliers“ laimės konferencijos finalą. Geriausia, ką galėtų padaryti likusios Rytų komandos, tai pasistengti pernelyg nesužaloti „Cavaliers“ krepšininkų, kol jie skinsis kelią didžiojo finalo link.

Taigi siūlau visą šitą beprasmybę išspręsti labai greitai. Išklausykite manęs! Manykime, kad „Hawks“ eliminuoja „Celtics“, o „Raptors“ išmeta „Pacers“. Tarkime, kad toliau eina viena iš H komandų („Heat“ arba „Hornets“). Galbūt toms visoms komandoms reikėtų pakaitomis prisijungti prie „Cavaliers“ treniruočių ir artimiausias keletą savaičių padėti vyrams ruoštis svarbiausiam mūšiui?

Žinote, na tik tam, kad „Cavaliers“ krepšininkai išliktų susikaupę. Tuo tarpu visos kitos gali sėsti kartu į lėktuvą, skristi į saulėtąjį Kankuną ir dingti velniop iš televizijos ekranų.

Beje, televizijos galėtų tą laiką, kai rodomos „Celtics“ ir „Hawks“ rungtynėms, geriau paskirti kažkam, kas būtų kur kas įdomiau. Pavyzdžiui, archyvinio kongreso liudijimo vaizdo įrašui ar bet kam kitam“, – rašo sirgalius.

Įdomu tai, kad reguliariajame sezone Rytuose tik dvi komandos peržengė 50 laimėtų susitikimų ribą – „Raptors“ ir „Cavaliers“. Tuo tarpu Vakaruose tokių klubų buvo keturi – NBA čempionai „Golden State Warriors“, „San Antonio Spurs“, „Oklahoma Thunder“ ir „Los Angeles Clippers“.

Tiesa, aštuntąją vietą Rytuose užėmusi „Detroit Pistons“ iškovojo daugiau pergalių nei 6–8 vietas Vakaruose užėmusios „Dallas Mavericks“, „Memphis Grizzlies“ ir „Houston Rockets“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.