EUROLYGA 2023

A. Sireika prabilo apie R. Alijevo poelgį: „Man buvo šokas“

Antanui Sireikai praėjęs savaitgalis buvo vienas sunkiausių jo kaip trenerio karjeroje. Utenos „Juventus“ strategas kartu su komandos vadovais priėmė labai sunkų, drastišką ir visiems netikėtą sprendimą – atleido vieną kertinių ekipos žaidėjų Rolandą Alijevą.

A.Sireika negalėjo patikėti R.Alijevui mestais įtarimais.<br>T.Bauro ir lkl.lt nuotr. iš archyvo
A.Sireika negalėjo patikėti R.Alijevui mestais įtarimais.<br>T.Bauro ir lkl.lt nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 2, 2016, 9:42 PM, atnaujinta May 26, 2017, 8:35 PM

Skelbiama, kad su 31 metų įžaidėju Utenos klubas atsisveikino dėl jo galimo dalyvavimo lažybose.

Sekmadienį komentarų apie skandalą vengęs A.Sireikia pirmadienį prabilo. „Juventus“ treneris portalui basketnews.lt prasitarė, kad žinios apie R.Alijevo elgesį jį patį šokiravo, tačiau su klubo vadovais neabejojo – reikia priimti skaudų, bet būtiną sprendimą.

A.Sireikai toks žingsnis buvo itin sudėtingas, nes R.Alijevą jis laikė labai svarbia savo komandos dalimi.

„Tai tas pats, kas mano vaikas pasakytų: „Tėti, aš tavęs nebemyliu“. Jaučiuosi labai blogai – man dar gyvenime taip nėra pasitaikę. Iš Rolando to niekada nesitikėjau.

Kai sužinojau apie tai, tiesiog nepatikėjau. Sakiau klubo vadovams, kad nenoriu nieko apie tai girdėti ir galvoti. Man buvo šokas“, – portalui basketnews.lt sakė A.Sireikia.

Jis taip pat pabrėžė, kad džiaugiasi griežta „Juventus“ komandos vadovybės pozicija lažybų klausimu, o sprendimas atsisakyti R.Alijevo paslaugų buvo labai atsakingas žingsnis.

Po skaudžių įvykių „Juventus“ komandą pirmadienį buvo gerokai pakilesnės nuotaikos – Utenos klubas trečiosios Lietuvos krepšinio lygos (LKL) ketvirtfinalio rungtynėse po dramatiškos kovos 66:65 palaužė Prienų „Vytautą“ ir serijoje iki trijų pergalių išsiveržė į priekį 2:1.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.