EUROLYGA 2023

NBA čempionams – vilties šviesulys dėl Stepheno Curry sveikatos

Stephenas Curry į aikštę gali grįžti jau trečiose NBA Vakarų konferencijos pusfinalio serijos rungtynėse prieš „Portland Trail Blazers“ ekipą, kurios vyks gegužės 8-ąją.

S.Curry jau artimiausiu metu gali grįžti į aikštę.<br>AFP/Scanpix nuotr.
S.Curry jau artimiausiu metu gali grįžti į aikštę.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 2, 2016, 12:31 PM, atnaujinta May 26, 2017, 10:31 PM

Krepšininkas jau mėto į krepšį be judesio, tačiau tikimasi, kad šios savaitės pabaigoje jis jau pradės rimtas treniruotes penki prieš penkis.

„Viskas priklauso nuo to, kaip jam seksis šią savaitę. Stebėsime jį ir tikimės greito Stepheno grįžimo. Gerai, kad antrąsias ir trečiąsias serijos rungtynes skiria tiek laiko“, – po pirmosios pergalės prieš „Blazers“ 118:106 sakė „Golden State Warriors“ treneris Steve'as Kerras.

Antrosios serijos rungtynės bus žaidžiamos gegužės 3-ąją, tad šiose rungtynėse NBA čempionai dar turės verstis be S.Curry.

Naudingiausias praėjusio sezono žaidėjas traumą patyrė balandžio 24-osios dienos rungtynėse prieš „Houston Rockets“, kai paslydo ant parketo.

Atlikus tyrimus paaiškėjo, kad rimtų sužeidimų jis išvengė, bet negalės žaisti bent dvi savaites. Tad sugrįžimas trečiose serijos rungtynėse prieš „Blazers“ – realus scenarijus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.