EUROLYGA 2023

„Chimki“ žvaigždė papasakojo, kas pasikeitė išvijus R.Kurtinaitį

„Chimki“ lyderis Aleksejus Švedas teigia, kad trenerio poste Rimą Kurtinaitį pakeitęs Duško Ivanovičius visus suėmė į kietą gniaužtą.

„Chimki“ lyderis A.Švedas teigia, kad trenerio poste R.Kurtinaitį pakeitęs D.Ivanovičius visus suėmė į kietą gniaužtą.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
„Chimki“ lyderis A.Švedas teigia, kad trenerio poste R.Kurtinaitį pakeitęs D.Ivanovičius visus suėmė į kietą gniaužtą.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 3, 2016, 3:38 PM, atnaujinta May 26, 2017, 6:30 PM

„Treniruotės tapo intensyvesnės, vyksta griežtu režimu. Jei skubi į greitą puolimą, tą darai šimtu procentų. Treneris išvis niekur neleidžia atsipalaidavimo. Ir nepakenčia konfliktų aikštėje. Mes, žaidėjai tokių momentų net nelaikome konfliktais – tiesiog ginčytinas žaidimo momentas, kurį po poros minučių visi užmirš ir niekada neprisimins. Bet D.Ivanovičius nepakenčia net tokių smulkių dalykų“, – kalbėjo A.Švedas.

Rusijos krepšinio žvaigždė pastarąjį sezoną yra konfliktavęs su R.Kurtinaičiu. Lietuvis treneris, kuris dėl prastų ekipos rezultatų buvo atleistas kovo viduryje, turėdavo pastabų A.Švedui dėl požiūrio į darbą.

„Po trenerių pasikeitimo mums sunkiausia buvo per rumpą laiką pereiti nuo vienos taktikos prie kitos. Tuo galima paaiškinti kai kurias „Chimki“ nesėkmes“, – portalui sovsport.ru kalbėjo A.Švedas.

Ar kartu su D.Ivanovičiumi į „Chimki“ atkeliavo ir „lazdos“ drausmė, kuriuo garsėja buvusios Jugoslavijos krepšinio mokykla?

„Drausmė – taip, bet vargu ar „lazdos“, – atsakė A.Švedas.

Sovsport.ru paklausė: „Kadaise Željko Obradovičius treniravo R.Kurtinaitį ir jį sodindavo ant suolo dviem mačams už tai, kad pataikė tritaškį 6-ąją atakos sekundę, o ne 23-iąją sekundę, kaip kad buvo liepęs mesti treneris. Ar „Chimki“ klube dabar tai įmanoma?“.

„Ne. To jau būtų per daug. Jei įmetei – tau niekas nieko nesakys“, – kalbėjo A.Švedas.

Šiuo metu „Chimki“ Jungtinės lygos ketvirfinalio serijoje iki 3 pergalių 1:0 pirmauja prieš Krasnodaro „Lokomotiv“. Antrasis mačas vyks šįvakar vėl „Chimki“ arenoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.